Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, ogólnie od kiedy dostałam pierwsze krwawienie do zajścia w ciążę miałam cyklezawsze miałaś tak późno peak? Sorki nie pamiętam ale z tarczyca wszystko ok? Tak z dupy pytam bo ja miałam też tak późno po odstawieniu antykoncepcji i wysokim TSH. Teraz mam zawsze peak 13dc
naszego pod domem kiedyś kuzyn potrącił…. I przetrącił mu głowę Do dziś mu to wypominamy na świętaBałwanek się rozpływa...Zobacz załącznik 1594378
Tak nie może być. To tu były wcinane za powodzenie frytki, więc proszę mi się poprawić!dzięki Słońcena razie nie chcę spamować
podam grzecznie info pojutrze
![]()
o nastepna! Jaki spam? O to tu chodzi!!!dzięki Słońcena razie nie chcę spamować
podam grzecznie info pojutrze
![]()
pokażJa pojechałam tylko ogarnąć szybkie zakupy i po choinkę - trzy godziny nie moje, bo mnie męża kuzynostwo (u których każdego roku kupujemy choinkę), jak zwykle zagadałoale za to drzewko mam piękne! ;D
sikałaś, testy białe. Jedyne czego się nauczyłam to doszukiwać kreski testowej na testach@Mademoiselle_Nika a Ty sikalas coś od czwartku?![]()