spekoppar_
Fanka BB :)
Ja też je przez Ciebie zamówiłamRówno 60 szt. Ale to wszystko przez te 40, które zamówiłam w zeszłym miesiącu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też je przez Ciebie zamówiłamRówno 60 szt. Ale to wszystko przez te 40, które zamówiłam w zeszłym miesiącu![]()
Hah ja też mam juz zaopatrzenie zrobione i za jakieś 2 tygodnie będę sikać na patyki jak szalonaJa też je przez Ciebie zamówiłam![]()
Nie takie rzeczy tu na forum czytałamDziś spróbuję ale jak w tamtym cyklu grzmocilismy się praktycznie co dwa dni od początku dni płodnych to nie wróżę sukcesu z jednego trzonowanka w tym cyklu![]()
WOWRówno 60 szt. Ale to wszystko przez te 40, które zamówiłam w zeszłym miesiącu![]()
nie są to może jakieś wspaniałe testy, ale przynajmniej mi nie pokazują fałszywych kresek i nie szkoda ich zużywaćJa też je przez Ciebie zamówiłam![]()
teraz jak już wór rozpruty to będę sikać codziennie xD ale tak faktycznie ma prawo wyjść coś gdzieś koło 18 grudniaWOWto nie dziwię się, ze dziś sikałas
też bym sikała przy takiej ilości ,
![]()
powinien być kod rabatowy na hasło LADYCARORówno 60 szt. Ale to wszystko przez te 40, które zamówiłam w zeszłym miesiącu![]()
Po pierwsze: podaj proszę link, bo potrzebuje tegonie są to może jakieś wspaniałe testy, ale przynajmniej mi nie pokazują fałszywych kresek i nie szkoda ich zużywać![]()
Ale są takie mega cienkie. Ale przy takiej cenie nie ma co narzekaćnie są to może jakieś wspaniałe testy, ale przynajmniej mi nie pokazują fałszywych kresek i nie szkoda ich zużywać![]()
Właśnie ostatnio jak Wam wysłałam perfumy i pozamawiałyście to zastanawiałam się dlaczego my nie korzystamy z jakiś linków afiliacyjnychpowinien być kod rabatowy na hasło LADYCARO![]()