rybka_pipka
Fanka BB :)
idealnie 28 dni, teraz żałuję ze nie robiłam tych testów owulacyjnych ale w zeszłym miesiącu wyszły mi takie dzikie wyniki że się na nie obraziłam.a cykle jakiej masz długości?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
idealnie 28 dni, teraz żałuję ze nie robiłam tych testów owulacyjnych ale w zeszłym miesiącu wyszły mi takie dzikie wyniki że się na nie obraziłam.a cykle jakiej masz długości?
Chyba kolezance chodziło, że obstawia owulację w 14dc więc teraz jest w26dc 12 dpoNic z tego nie ogarniam XD 14 dc I 12 dpo?![]()
Zgadza się, źle się wysłowiłam xdChyba kolezance chodziło, że obstawia owulację w 14dc więc teraz jest w26dc 12 dpo
Też to rozkminiałamNic z tego nie ogarniam XD 14 dc I 12 dpo?![]()
Nie ma się co obrażać na nie tylko cierpliwie podejść i robić je zgodnie z instrukcją. Zainstaluj sobie aplikacje premom, ona pomaga odczytać wynikiidealnie 28 dni, teraz żałuję ze nie robiłam tych testów owulacyjnych ale w zeszłym miesiącu wyszły mi takie dzikie wyniki że się na nie obraziłam.
Skąd te przeczucia?Zgadza się, źle się wysłowiłam xd
muszę się nauczyć tutejszego żargonu, bo to dopiero drugi miesiąc starań ale mam przeczucie że to trochę potrwa
Mam nadzieje, że nie będziesz musiała się nauczyć całego naszego słownikaZgadza się, źle się wysłowiłam xd
muszę się nauczyć tutejszego żargonu, bo to dopiero drugi miesiąc starań ale mam przeczucie że to trochę potrwa
Testowałam w sobotę i wyszedł super biały. Także myślę, że lipa ale ziarenko nadziei wciąż jestSkąd te przeczucia?
Czyli potencjalnie jesteś 12 dpo i jeszcze nie testowałaś?![]()
Można, tylko dużo łatwiej kupić wędzone owoce na kompot niż suszone. Ja kiedyś sama uszyłam w suszarce do grzybówOoo to chyba to! Poczułam coś wędzonego i mnie cofnęło!
Nie wiedziałam, że można inaczej![]()
Nie trać nadziei, niektórym pozytyw wychodzi np. 12 dpo . Poza tym nie wiesz kiedy właściwie była owulka i ile po niej jesteś, bo nie miałaś monitoringu także piłka w grzeTestowałam w sobotę i wyszedł super biały. Także myślę, że lipa ale ziarenko nadziei wciąż jest