rybka_pipka
Fanka BB :)
Dobra ściągam sobie ten kwadrat i będę wykreślać
musowanie macicy to totalnie ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jakiś bezobjawowy covid czy inny czynnik stresowy i się opóźnia a poziom hormonu stałyMnie cycki nie bola ale od wczoraj ciągnie mnie całe podbrzusze i już kminilam czy jednak owulacja nie przyszła właśnie terazNo ale pik był
Dalej nie mam tego okresu. Naczytałam się o późnych implantacjach. Idę się rozpędzić i pie dolnąć głową w mur.
Proszę przestać czytać! Nie wiesz kiedy była owulacja, więc o żadnej późnej implantacji nie ma mowy! Równie dobrze możesz być teraz dopiero 7dpoDalej nie mam tego okresu. Naczytałam się o późnych implantacjach. Idę się rozpędzić i pie dolnąć głową w mur.
cierpliwość nie jest moją mocną stroną. Szczególnie jak czekam na okres, bo mam plany już względem kolejnego cyklu a dzisiaj 31DC i nie czuje się ani trochę okresowo.Proszę przestać czytać! Nie wiesz kiedy była owulacja, więc o żadnej późnej implantacji nie ma mowy! Równie dobrze możesz być teraz dopiero 7dpo![]()
Dalej nie mam tego okresu. Naczytałam się o późnych implantacjach. Idę się rozpędzić i pie dolnąć głową w mur.
sugerujesz mi coś?
Nie zaprosiłaś jej tu?Miałam ochotę się dziś rozpędzić i walnąć w ścianę. Znajoma opowiada jak to ma problem z zajściem w ciążę. Zrobiłam już wszystkie badania, jest dobrze i się nie udaje. Skoro sama zaczęła, to chciałam coś podpowiedzieć. No więc wszystkie badania to morfologia, cytologia i tarczyca. Nie do końca wie co to owulacja, ale ją ma bo tak pokazuje aplikacja. Mąż zdrowy bo ciągle mu staje i ma ochotę na seks... Kobieta lat 27 czy coś koło tego....