reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie wiadomo. Torbieli nie było, tsh spoko. Albo miałam ten mityczny cykl bezowulacyjny, albo był to wynik brania Ovarinu (bo to była jedyna nowa rzecz wprowadzona w miesiącu). Albo uj wie co…..O, właśnie sprawdziłam i dokładnie dzisiaj rocznica tego cyklu o_O czy to jakiś znak?!
Mam nadzieję, że żaden w moją stronę 😂 ale dla Ciebie tak : szykuje Ci się jeszcze dłuższy cykl zakończony za 9 miesięcy bobasem :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ze staraniem to jest świeża sprawa, bo dopiero drugi miesiąc leci. Diagnostyki żadnej nie robiliśmy bo my obydwoje przed 30 i gin odradził. Nie wiem czy to ten słynny instynkt macierzyński, ale nagle z pietruszki zachciało mi się bobasa i przez kilka kolejnych miesięcy nie przestawało chcieć. :D
to ja bym radziła zbadac chociaż podstawy, takie jak morfologia, tarczyca, poziom witaminy D. To nawet nie przy staraniach, ale ogólnie dla zdrowia :) bierzesz kwas foliowy?
Albo : za 3 miesiące będzie Pani w ciąży... 😆
Prosze, tu daję takie tabletki duphaston, prosze brac od 16 dc (nie obchodzi mnie kiedy pani ma owulacje) widzimy się za 3 miesiące w ciąży

reklama
Do góry