LadyCaro
Fanka BB :)
mnie nic nie bolało.Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Bolało to ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie nic nie bolało.Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Bolało to ?
tak, biało, dziś 10dpo, brzuch boli jak na okres, także już nie ma za co kciuków trzymać.
Tylko nie mówcie, ze jeszcze czas! Nie ma czasu już. Jakby miało coś być to by było, więc nie będę się trzymać jakichś złudnych nadziei. Nie udało się i trzeba się z tym pogodzić.
A nie myślałaś, żeby kupić jakiś test innej firmy ?Udało mi się złapać ten cień na zdjęciu! Wybaczcie tło, ale to zdjęcie robione na pralce. Mam takie na każdym teście. Jakieś ogromne i nie są wypełnione tylko te kreski po bokach.
Ja tam od kiedy wyszedł mi test dopiero w 12 dniu po owulacji nie przesadzam nic...realnie dopóki nie ma okresutak, biało, dziś 10dpo, brzuch boli jak na okres, także już nie ma za co kciuków trzymać.
Tylko nie mówcie, ze jeszcze czas! Nie ma czasu już. Jakby miało coś być to by było, więc nie będę się trzymać jakichś złudnych nadziei. Nie udało się i trzeba się z tym pogodzić.
GratulacjeJest potwierdzone na 200%. Dziękuję, że mogłam tu sobie z wami pogadać bo nerw był ogromny i bardzo mi to pomogło
Robiłam dziś. Na tym z amazona znowu kreska, a na drugim biel.A nie myślałaś, żeby kupić jakiś test innej firmy ?
Ale robiłaś ten o czułości 20?Robiłam dziś. Na tym z amazona znowu kreska, a na drugim biel.
i ja to szanujęSpoko… jak poprosiłam mojego latem aby przywiózł coś słodkiegoprzywiózł pistacje
![]()