reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
@agata8051 gdzie się podziewasz? Dawno nic nie pisałaś, mam nadzieję że wszystko w porządku ✊🏻😊
Dobry wieczór, dziękuję za pamięć. Ostatnio u mnie urwanie głowy (jak pewnie u wszystkich przed świętami). Dopiero teraz mam chwilę dla siebie- rozmiekanie w wannie, a potem trzeci zabieg lumeą 😎
Ubieraliśmy dzisiaj choinkę, ale jak skończyliśmy, to stwierdziłam, że mi się nie podoba ☹️
Psychicznie też ciut gorzej. Zaczęły się odwiedziny w pracy ciężarnych pań i pań z dziećmi. Chwilkę pogadałam i uciekłam w wir pracy. Wczoraj mieliśmy wigilię firmową i miałam kiepski nastrój, nie chciałam iść. Poszłam, ciut się upiłam, dzisiaj do pracy zawiózł mnie mąż 🙈
Nawet dzisiaj nie brałam fertistim- szkoda saszetek na organizm zatruty alkoholem 😂😂😂😂
Co do starań, to posłuchałam was- były seksy, ale jakoś owulacji specjalnie nie monitorowałam- myślę, że było już za późno. Jak przyjdzie okres, to nie będę sfrustrowana 😊
Raczej nie nadrobię wszystkiego, ale postaram się pobieżnie poczytać.
Pozdrawiam wietrznie 🥶

Jezu, ja z wegetą! 🫣 normalnie nie używam tej przyprawy, ale moja mam już owszem. Zawsze u niej tak jem, ona nie może się nadziwić 😂
Ja uwielbiałam wegete. Mogłabym tam palec włożyć i oblizać. Do tostów zawsze sypałam. A później wiadomo 😅 ograniczenie spożycia produktów przetworzonych i robię swoją :) bardzo nam się sprawdza, a mąż stwierdził, że rosół znacznie lepszy doprawiony moja mieszanką niż vegeta :)

Ja właśnie wróciłam z siłowni. Jestem z siebie dumna bo od dwóch miesięcy dwa razy w tygodniu ćwiczymy z mężem z trenerem. Przed nami tydzień odpoczynku i dobrego jedzonka. Obym spędziła go z uśmiechem na ustach, a nie w łóżku ze łzami. Będzie dobrze, będzie dobrze… tym razem gwiazdka spełni marzenie!
Ja masło jem jedynie do bułki z nutellą i bułki z białym serem (na słodko i na słono). Omnomnom. Aż bym zjadła :D

Ja właśnie wróciłam z siłowni. Jestem z siebie dumna bo od dwóch miesięcy dwa razy w tygodniu ćwiczymy z mężem z trenerem. Przed nami tydzień odpoczynku i dobrego jedzonka. Obym spędziła go z uśmiechem na ustach, a nie w łóżku ze łzami. Będzie dobrze, będzie dobrze… tym razem gwiazdka spełni marzenie!
To już dwa miesiące? Brawo!

reklama
Ja uwielbiałam wegete. Mogłabym tam palec włożyć i oblizać. Do tostów zawsze sypałam. A później wiadomo 😅 ograniczenie spożycia produktów przetworzonych i robię swoją :) bardzo nam się sprawdza, a mąż stwierdził, że rosół znacznie lepszy doprawiony moja mieszanką niż vegeta :)

Jak robisz własną przyprawę? 😊 chyba od Ciebie dostałam przepis na zakwas, teraz próbuje wydębić wegete 🤣

Do góry