Mademoiselle_Nika
Moderator
Do tego tak okropnie wieje…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, nie ma to jak biała bułka z masłem i solą.uwielbiam
Dobry wieczór, dziękuję za pamięć. Ostatnio u mnie urwanie głowy (jak pewnie u wszystkich przed świętami). Dopiero teraz mam chwilę dla siebie- rozmiekanie w wannie, a potem trzeci zabieg lumeą
Ja uwielbiałam wegete. Mogłabym tam palec włożyć i oblizać. Do tostów zawsze sypałam. A później wiadomoJezu, ja z wegetą!normalnie nie używam tej przyprawy, ale moja mam już owszem. Zawsze u niej tak jem, ona nie może się nadziwić
![]()
Ja masło jem jedynie do bułki z nutellą i bułki z białym serem (na słodko i na słono). Omnomnom. Aż bym zjadłaJa właśnie wróciłam z siłowni. Jestem z siebie dumna bo od dwóch miesięcy dwa razy w tygodniu ćwiczymy z mężem z trenerem. Przed nami tydzień odpoczynku i dobrego jedzonka. Obym spędziła go z uśmiechem na ustach, a nie w łóżku ze łzami. Będzie dobrze, będzie dobrze… tym razem gwiazdka spełni marzenie!
To już dwa miesiące? Brawo!Ja właśnie wróciłam z siłowni. Jestem z siebie dumna bo od dwóch miesięcy dwa razy w tygodniu ćwiczymy z mężem z trenerem. Przed nami tydzień odpoczynku i dobrego jedzonka. Obym spędziła go z uśmiechem na ustach, a nie w łóżku ze łzami. Będzie dobrze, będzie dobrze… tym razem gwiazdka spełni marzenie!
Kolejna puszka Pandory, jak masło i nutella…Ja masło jem jedynie do bułki z nutellą i bułki z białym serem (na słodko i na słono). Omnomnom. Aż bym zjadła![]()
.To już dwa miesiące? Brawo!
Ja uwielbiałam wegete. Mogłabym tam palec włożyć i oblizać. Do tostów zawsze sypałam. A później wiadomoograniczenie spożycia produktów przetworzonych i robię swoją
bardzo nam się sprawdza, a mąż stwierdził, że rosół znacznie lepszy doprawiony moja mieszanką niż vegeta
![]()