reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

A mi chyba rozkręca się okres...
Od trzech dni nawala mnie podbrzusze jak na okres a przed chwilą jak poszłam do łazienki to na papierze brązowy pas jak przed okresem :( Podcierałam się kilka razy i ciągle brązowe upławy.
Jeśli przyjdzie do mnie okres 7dpo to mój cykl całkowicie się rozjechał

o_O
7 dni ? 🤔🤔🤔 Hmmm.... Czekam na rozwój wydarzeń 🙈

reklama
Tak, miałyśmy razem pik ^^ I od 3 dni właśnie mam takie bóle jak owulacyjne/przedokresowe bo u mnie są praktycznie takie same. No i gdyby nie to plamienie obecnie to bym dalej miała nadzieję ale raczej to rozkręcający się okres :( Na implantacyjne są za obfite z tego co czytałam na forum
Na implantacje czasami może się trafić i chwilowe krwawienie jak trafi na jakieś malutkie naczynko 🤷 ja tam czekam. Wszystkie widzę, kilka dni po owulacji jakieś bóle 🙈 ale mnie spięło z biodrowo-lędźwiowego 🤷

7 dni ? 🤔🤔🤔 Hmmm.... Czekam na rozwój wydarzeń 🙈

Tak, dziś ogólnie czuje się okropnie. Bolały mnie jajniki, głowa, byłam pol dnia senna, odpadłam koło 17 na godzinna drzemkę, ciągle czuje jakby było mi ciepło ale gorączki nie mam 🙄 Zwalam te objawy na niż który szaleje nad Pomorzem.
Włożyłam tampon i teraz jak się myłam przed snem to też był lekko brazowy i była czerwona nitka z jakimś malutkim brązowym skrzepem, więc obstawiam ten zasrany okres. O dziwo jak przyszło plamienie to bol jajników zniknął za to przyszło pieczenie jakby w środku przy jajnikach 🤦‍♀️ Niby 7 dni do okresu wg appki ale kto wie jak mój organizm sobie te cykle ustawia po odstawieniu antykonceptow. I czy jak miałam 3 cykle w miarę regularne po 30-31 dni tak teraz nie dowali jakiegoś combo. Ogólnie ciężko mi uwierzyć ze to mogło być plamienie implantacyjne bo było tego sporo i nastawiam się na rozkręcenie okresu na dniach. Zastanawia mnie tylko czy jak dwa dni temu miałam progesteron 14 to mógł tak szybko spaść żeby zaczal się okres I to jedyna rzecz która w głowie mi włącza nadzieję, że może jednak coś zaskoczyło..

Załączniki

• 8b0abf99-2699-47c6-99cd-5fa370a4558c.jpeg
    8b0abf99-2699-47c6-99cd-5fa370a4558c.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 67
Na implantacje czasami może się trafić i chwilowe krwawienie jak trafi na jakieś malutkie naczynko 🤷 ja tam czekam. Wszystkie widzę, kilka dni po owulacji jakieś bóle 🙈 ale mnie spięło z biodrowo-lędźwiowego 🤷

No właśnie też czytałam że nawet i okres przychodzi ale u mnie w pierwszej ciąży nic takiego nie było. A i dziś mi macica musowala! Takie dziwne to było że aż zastygłam wsłuchując się w ciało czy to nie jelita czasem 🤣🤣 Ale ewidentnie to było bulgotanie nisko

reklama
Do góry