MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a od ilu dni masz cienie?Ale te testy mnie denerwują. Mogłaby ta kreska ciemnieć, a ciągle mam te cienieDziś lub jutro okres.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a od ilu dni masz cienie?Ale te testy mnie denerwują. Mogłaby ta kreska ciemnieć, a ciągle mam te cienieDziś lub jutro okres.
apteka i test o czułości 10![]()
no weź idź go przeprośU mnie w grudniu to przewiduję krotszy cykl, dzisiaj pik 15 dc a zawyczaj 17,18 - horieny mi się sprawdziły, szkoda ze dopiero teraz- po 2 latach zdecydowałam się na najtańsze testy ovuA z mężem rano spina i aktualnie jestem obrażona i miał być dzień bez seksu więc nie wiem czy wykorzystam szanse w tym cyklu. Jutro, pojutrze i popojutrze już w gościach, to nie przewiduję seksów żadnych. Dziś ostatnia szansa.
![]()
No weź, to on musiał mnie... i tylko opublikowałam post a mąż wrocił właśnie, wszedł do kuchni, objął mnie, pocałował i przeprosił za poranne zachowanie. A u mnie odrazu usmiech od ucha do ucha i tak to wygląda, jak to nie jest miłość to nie wiem co nią jest. Jest szczęściarzem, że ma mnie.no weź idź go przeproś![]()
Ja jeszcze nawet choinki nie mamja od 1 grudnia już zarzucam świąteczne łaszkizaczynając od świątecznych skarpetek, nawet gin na moni miał
Skarpetki w renifery
Poduchy i choinka stoją od 6.12 a i pościel kupiłam rok temu, ciemno zielona ze słodkimi głowami reniferówpościel mam z homli
![]()
Takie grube dziś 3 dzień. Wcześniej były tylko cienkie albo po jakieś 3-4 kreski na każdym teście. Potem chyba pójdę do drugiego rossmanna i najwyżej kupię pinka. Ale brzuch już mnie boli okresowo, więc może dostanę okres do tego czasu.a od ilu dni masz cienie?
osobiście uważam i widziałam tu na forum, że beta na początku zapitala więc kreski dość szybko ciemnieją i są co raz bardziej widoczne.Takie grube dziś 3 dzień. Wcześniej były tylko cienkie albo po jakieś 3-4 kreski na każdym teście. Potem chyba pójdę do drugiego rossmanna i najwyżej kupię pinka. Ale brzuch już mnie boli okresowo, więc może dostanę okres do tego czasu.
My też jutro i też nas czeka tyle godzin tyle że my z niemiec do polskiJutro jedziemy do moich rodziców. Czeka nas jakieś 7-8 godzin jazdy, a ma padać śnieg![]()