reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Do teraz nawet nie wiedziałam, że dzisiaj Blue monday - nieszczególnie przywiązuje do takich dni wagę.

U nas też jest ślisko - prawie wywinęłam orła na spacerze z psem (wczoraj odwilż, dzisiaj mróz) 🤦‍♀️ Jak wróciłam, to tylko mąż zapytał, co tym razem bym sobie obiła/złamała 😅
Weź ty już się nie wywalaj. Limit stłuczeń wyczerpalaś 😃

Może powtórz jeszcze? Niestety zdjęcie kiepskie więc nie widzę nic, ale Pinki bez powodu raczej się nie wybarwiają ;) Aczkolwiek ja nie lubię tych płytkowych, najbardziej polecam pinki ale strumieniowe. Jeszcze chyba nigdy nie miałam na nim fabrycznej kreski
Niee, to bankowo testowa😂
Nie ma opcji na zapłodnienie 😅 plemniki męża to by musiałybyć jakieś turbo hardcory, survivalowcy😂

Ona bedzie kupiwac te wielorazowe pieluchy . I to jeszcze nienowe tylko od jej sasiadki po synku

Sorka, muszę bo się uduszę. Akurat pieluchy wielorazowe nie różnią się niczym od używanych ubrań 🤷‍♀️ a jakoś nikt nie robi, afery że dziecko nie ma w 100% samych nowych rzeczy.
I oszczędność, oszczędnością ale do tego dochodzą kwestie związane z ekologia i w sumie można powiedzieć, że zdrowiem dziecka też (polecam poczytac co jest w drogich jednorazowych pampersach).
Sama nie używam pieluch wielorazowych - ale zanim się wyleje na kogoś pomyje warto choć ciut liznąć tematu.

Uciekam już choć w sumie mogłabym usiąść już na ławce 🙈😉

reklama
Do góry