reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Beta Hcg

iwona0604

Fanka BB :)
Hej dziewczyny zrobiłam betę
9 dpo - 12
11 dpo - 54
Czy to nie za duży przyrost?
Staramy się od pół roku, dopiero teraz zaczęłam robić testy owulacyjne i odrazu się udało do tego cały czas czuje kłucia w podbrzuszu czy mam powód do niepokoju?
Jak było u was?

reklama
Hej dziewczyny zrobiłam betę
9 dpo - 12
11 dpo - 54
Czy to nie za duży przyrost?
Staramy się od pół roku, dopiero teraz zaczęłam robić testy owulacyjne i odrazu się udało do tego cały czas czuje kłucia w podbrzuszu czy mam powód do niepokoju?
Jak było u was?
Nie. Przyrost nie ma max wartosci, tylko minimalną.

To jest zupełnie normalny przyrost na tym etapie. I kłucia w podbrzuszu również mogą być. Zbadaj progesteron najlepiej, jeśli niepokoją cię kłucia.

To jest zupełnie normalny przyrost na tym etapie. I kłucia w podbrzuszu również mogą być. Zbadaj progesteron najlepiej, jeśli niepokoją cię kłucia.
To moja 1 wsza ciąża i nie za bardzo mam z kim porozmawiać o tym, tym bardziej do 3 msca, nie ma mnie kto pokierować co powinnam zrobić jakie badanie jak to jest ale też nie chce się zamartwiać.

reklama
W jakim sensie nie ma kto? Do 3m nie odwiedzisz lekarza?
Odwiedzę i to nawet już za 6 dni ponieważ mialam umowiona wizytę kontrolną ale mam zraze do nfz a wiadomo jak to z lekarzami bywa. Ale chodziło mi bardziej o kobiece wsparcie rozmowę z kimś np w rodzinie kto już ma dzieci, mąż nie chce się chwalić i zapeszać.

Do góry