Ja swojej jeszcze nie powiedziałam mimo że jest już duża 11 lat. Chyba w weekend jej powiem bo słyszala jak z mężem gadałam półsłówkami i już coś podejrzewa, a baaardzo chce rodzeństwoTrzymam kciuki za wszystkie wizyty
U nas też piękne słońce, ale co z tego, jak zamulam w pracy do 16:30.
Może po południu posadzę z córką bratki korzystając z pogody, jutro ma popadać, to akurat by było dobrze
Tak właśnie rozkminiam kiedy powiedzieć córce, że będzie miała rodzeństwo. Myślałam, żeby tak za miesiąc, jak już będzie po pierwszych prenatalnych, ale boje się że ktoś się zorientuje wcześniej i dowie się od przypadkowej osoby. A z kolei jeśli jej teraz powiemy, to w święta dowiedzą się wszyscy, a obawiam się, że to jeszcze za wcześnie.
reklama
A który to będzie tydz?Gratuluję wizyt
Ja się boje,że za 2 tygodnie nic nie będzie widać![]()
madziulka_91
Fanka BB :)
Też mam 11 latkeJa swojej jeszcze nie powiedziałam mimo że jest już duża 11 lat. Chyba w weekend jej powiem bo słyszala jak z mężem gadałam półsłówkami i już coś podejrzewa, a baaardzo chce rodzeństwo

madziulka_91
Ja na twoim miejscu na już bym sie umawiała do kogoś z porządnym sprzętem ,nawet chocby tylko na 1 wizyte żeby potwierdzić czy ok wszystkoNie ma dobrego, to taki poglądowe usg nawet wymiarów nie była w stanie zmierzyć. Muszę się zapisać do tej babka medica tam mają lepszy sprzęt i może coś więcej będzie widać
Ja chciałam poczekać do końca trymestru, ale widzę, że już coś podejrzewa. Ciężko ukrywacOdebrałam betę 2574,54
Zobaczymy jak będzie w piątek.
Gratulacje mamuśkom po wizytach wszystko będzie dobrze!
Ja też mam starsze dzieci 15 i 12 i nie wiem jak im powiedzieć. Narazie sama w niepewności żyje![]()
Też tak właśnie chciałam. A maz też taki podekscytowany, że już by chciał wszystkim powiedzieć.Też mam 11 latkei 7 latke
ja bym najchetniej powiedziała po 12 tyg ,ale może po tej wizycie 2.04 powiemy , nie mam pojęcia zobaczymy
![]()
reklama
madziulka_91
Na spokojnie , 12 dni to chyba nie da sie żeby wynik był miarodajny. Najczesciej sie zaleca 48hNajgorsze jest to kobietki że porównywałam ze starym badanie w kalkulatorach i pokazuje że zbyt mały przyrost ale między tymi badani jest 12 dni różnicy. Jestem przerażona