preggers89
Fanka BB :)
U mnie dziecko nie współpracowało i robił przez brzuch+ dopochwoweDziewczyny, prenatalne USG robią już tylko przez brzuch jeśli nie ma problemów z widocznością dzidziuta? Pamiętam, że w mojej poprzedniej ciąży miałam też tv, bo młoda wcisnęła mi się gdzies w biodro prawie i był problem z dokładnym mierzeniem.

ostateczne wyniki pewnie w przyszłym tyg, bo dziś też było pobranie krwi, więc trochę to potrwa.
 ostateczne wyniki pewnie w przyszłym tyg, bo dziś też było pobranie krwi, więc trochę to potrwa. 

Termin według USG 21.11, a według OM 20.11. Lekarz pokazał mi też wartości z testu Pappa, wyszły dobrze tj. bardzo niskie prawdopodobieństwo wad, ale w papierze dostanę je dopiero za kilka dni więc ich nie przytoczę. Ufff, odetchnęłam trochę w końcu
 Termin według USG 21.11, a według OM 20.11. Lekarz pokazał mi też wartości z testu Pappa, wyszły dobrze tj. bardzo niskie prawdopodobieństwo wad, ale w papierze dostanę je dopiero za kilka dni więc ich nie przytoczę. Ufff, odetchnęłam trochę w końcu 

to trzymajmy się do piątku i nie oszalejmy
 to trzymajmy się do piątku i nie oszalejmy