Okiennica
Fanka BB :)
Dopóki nie byłam na tym pierwszym prenatalnym USG, to miałam masę pomysłów na imiona, teraz mam w głowie totalną ambę.
Poczekam chyba aż na kolejnych USG się wyklaruje płeć, nie chcę na razie też rozmawiać o imionach z mężem, bo jeszcze chlapnę coś co mu się spodoba, a potem mi się odmieni

Poczekam chyba aż na kolejnych USG się wyklaruje płeć, nie chcę na razie też rozmawiać o imionach z mężem, bo jeszcze chlapnę coś co mu się spodoba, a potem mi się odmieni

a mój mąż chce Maciej, Mikołaj lub Nikodem
 a mój mąż chce Maciej, Mikołaj lub Nikodem  
		 a dla dziewczynki  Zuzia
  a dla dziewczynki  Zuzia  

Myślę moze Krystian, Bartek albo Hubert. Sama nie wiem. Beniamin i Brunon też mi się podobają. Mam taki pomysł, żeby może spisać na kartce imiona, które mi się podobają i to samo niech zrobi mąż i córka
 Myślę moze Krystian, Bartek albo Hubert. Sama nie wiem. Beniamin i Brunon też mi się podobają. Mam taki pomysł, żeby może spisać na kartce imiona, które mi się podobają i to samo niech zrobi mąż i córka może akurat jakieś imię powtórzy się u całej trójki.
 może akurat jakieś imię powtórzy się u całej trójki.

maluchy chciałyby Ania, starszak sam nie wie ale nie to co ja proponuje
 maluchy chciałyby Ania, starszak sam nie wie ale nie to co ja proponuje  mąż dla dziewczynki Maja, a z mojej listy nic mu się nie podoba zaproponowałam Aniele, Liwie i Jaśmine. Na prenatalnych lekarz mówił ze dziewczynka wiec na ta chwile głównie rozmawiamy o dziewczęcych imionach, a z chłopięcych podobają mi się Witold, Stanisław i to na tyle. W domu mam Olka, Leona i Hanię
 mąż dla dziewczynki Maja, a z mojej listy nic mu się nie podoba zaproponowałam Aniele, Liwie i Jaśmine. Na prenatalnych lekarz mówił ze dziewczynka wiec na ta chwile głównie rozmawiamy o dziewczęcych imionach, a z chłopięcych podobają mi się Witold, Stanisław i to na tyle. W domu mam Olka, Leona i Hanię  

czeka mnie zwiększenie dawki Euthyroxu
 czeka mnie zwiększenie dawki Euthyroxu 

wyniki testu pappa z krwi też ryzyka wszystkie bardzo niskie prawie żadne, więc wielkie uffff
 wyniki testu pappa z krwi też ryzyka wszystkie bardzo niskie prawie żadne, więc wielkie uffff