Paullla17
Aktywna w BB
Ja nie robiłam testu pappa i fakt faktem - wizyta prywatna ale USG dostałam od razu.Mam jeszcze pytanko dziewczyny nie zapytałam Pani doktor z tego wszystkiego. Wszystkie wyniki na papierku za tydzień razem z wynikami testu pappa czy będą tam te zdjęcia USG skoro robiłam to na NFZ ? Z synem pamiętam dostałam USG.

stoję w kuchni co chwilę muszę siadać zaraz mi słabo po schodach wejdę to muszę usiąść bo ledwo wchodzę dla mnie to jakiś horror
 stoję w kuchni co chwilę muszę siadać zaraz mi słabo po schodach wejdę to muszę usiąść bo ledwo wchodzę dla mnie to jakiś horror  zawsze wszystko biegiem robiłam do 12 wszystko w domu miałam ogarnięte a teraz muszę robić na raty bo boję się że zemdleje
 zawsze wszystko biegiem robiłam do 12 wszystko w domu miałam ogarnięte a teraz muszę robić na raty bo boję się że zemdleje  robiłaś badania krwi? Ja mam zamiar właśnie bo zaczęłam zastanawiać się czy to może nie anemia.
 robiłaś badania krwi? Ja mam zamiar właśnie bo zaczęłam zastanawiać się czy to może nie anemia. gdzieś czytałam że nasz organizm w ciąży pompuje więcej krwi i może dlatego tak się czujemy
 gdzieś czytałam że nasz organizm w ciąży pompuje więcej krwi i może dlatego tak się czujemy