ewa_adu
Fanka BB :)
a myślałam, że to tylko ja jestem taka niedobra 

fajne jesteście :* za to Was lubię :*

fajne jesteście :* za to Was lubię :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nutka kupuj tą drukarke hp'eki są dobre a za tą cene się opłaca. Ja ostatnio kupiłam "kombajn" epsona za 100zł.Witam witam mamusie my na nogsch M w pracy (wczoraj wieczorem sie pogodzilismy)Pogoda u nas fatalna od rana leje,i co tu robić w taką pogode...?Posprzątam troszke i ide do znajomej na kawke.Amelka o dziwo dzisiaj tylko raz jadła i to jeszcze ze 100 tylko.Mam ochpte dzis kupic skaner z drukarką dzisiaj w media exspert jest w promocji za 189 zł Dziewczyny znaśie siem warto ?a marki(hp).
Joa spokojnie, nie przejmuj się:-)nosek..
To Celinka tak samo, marudzi i marudzi, pomagają jej granulki homeopatyczne i bobodent.tak jagna sa biale i robia sie rozpulchnione, moze wkoncu sie doczekam zebiw u mojego mezczyzny, jest maruda, niedowytrzymania !!!!