reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe mamy 2026

Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
Ja w poprzedniej ciąży miałam tak w kółko, raz bolały tak, że nie potrafiłam ruszyć rękoma, raz zupełnie nie, a czasami bardzo delikatnie, zupełnie ustało w 2 trzymestrze i pod koniec 3 trymestru znowu szaleństwo. Grunt to spokój!

reklama
Rozumiem cię bo ja też zero objawów wizyta 20 .05 i też mam dużego stresa czy te dwie fasolki tam są.

Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
Witam się z grudniowych mam 😃 Termin mam na 27.12 więc może i w styczniu fasolka się wykluje.

U mnie też zupełny brak objawów , też się martwiłam bo to moja 6 ciąża a w każdej młodości , zgaga od początku do końca a teraz nic. Byłam w czwartek na wizycie i był fasolek z bijącym serduszkiem 🥰 Więc nie koniecznie brak objawów to coś złego 😆

Czy ból brzucha i pleców jest normalny?
Ja nigdy nie miałam bólów przy 🐒, więc nawet nie jestem przyzwyczajona a teraz to aż mnie wybudziło w nocy i nie wiem jak sobie złagodzić to wszystko...

Ja nigdy nie miałam bólów przy 🐒, więc nawet nie jestem przyzwyczajona a teraz to aż mnie wybudziło w nocy i nie wiem jak sobie złagodzić to wszystko...
Mi w pierwszej ciąży na ból pleców i bioder pomogła duża poduszka ciążowa

Mnie też ciągle coś kluje, ciągnie lub boli... w pierwszej ciazy tak nie miałam. Oby wszystko było w porządku;-)

reklama
Cześć! To ja się nieśmiało przywitam 🥰 termin według OM na 16.01. Dzisiejsze beta 663 (badałam trzy razy, przyrost w normie) ♥️ wizyta 21.05 - wtedy będę 5+5, mam nadzieję, że już coś tam zobaczę 🥹

Do góry