reklama
Ja idę z mężem, do gabinetu wejdzie na samo USG razem z dwójką naszych starszych dzieci (od razu będą mogły zrozumieć co to znaczy że w brzuchu jest dzidzia)Zabieracie partnerów na wizytę?
5+1 ;-)O ja też w poniedziałek. W którym jesteś tygodniu teraz?
Tak, mój byl na każdej wizycie z synkiem i teraz mowi ,że nic nie może przegapićZabieracie partnerów na wizytę?

Hashi
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Jestem Martyna i jestem tutaj nowa, przynajmniej w tym wątku.
Na forum jestem od lutego 2021, kiedy to dowiedziałam się o ciąży z moim pierwszym dzieckiem, synkiem.
Teraz staraliśmy się o drugie dziecko po licznych przeszkodach, m.in konizacji szyjki macicy w grudniu 2024.
Wczoraj zobaczyłam pierwsze kreski, dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 15,70 i progesteron 85,4!
Mam nadzieję, że bedzie dobrze. W tamtym cyklu pozytywne testy szybko okazały się ciążą biochemiczna, nim jeszcze zdążyłam udac sie na bete..
Choruje na hashimoto, niedoczynnosc, niestety chwilowo wpadłam w nadczynnosc, ale już z tym walczę.
Nie wiem co jeszcze dodac o siebie. Pytajcie.
Trzymam kciuki za kazda.
Poniżej testy z wczoraj i jeden z dzisiaj, ten 20 górny.
Jestem jakoś 9/10 dpo, miesiączkę powinnam dostać w poniedziałek. Test zrobiłam bo od 3 dni okropnie bolą mnie piersi, mam zero wyprysków co zawsze ma miejsce przed miesiączką i całymi dniami mam mdłości + ta sama sytuacja co w ciązy z synkiem, kruche naczynia krwionośne w nosie i czesto leci mi krew, nie dużo, ale jednak.
Dodam jeszcze, ze w tym roku koncze 27 lat.
Na forum jestem od lutego 2021, kiedy to dowiedziałam się o ciąży z moim pierwszym dzieckiem, synkiem.
Teraz staraliśmy się o drugie dziecko po licznych przeszkodach, m.in konizacji szyjki macicy w grudniu 2024.
Wczoraj zobaczyłam pierwsze kreski, dzisiaj zrobiłam betę i wyszła 15,70 i progesteron 85,4!
Mam nadzieję, że bedzie dobrze. W tamtym cyklu pozytywne testy szybko okazały się ciążą biochemiczna, nim jeszcze zdążyłam udac sie na bete..
Choruje na hashimoto, niedoczynnosc, niestety chwilowo wpadłam w nadczynnosc, ale już z tym walczę.
Nie wiem co jeszcze dodac o siebie. Pytajcie.
Trzymam kciuki za kazda.

Poniżej testy z wczoraj i jeden z dzisiaj, ten 20 górny.
Jestem jakoś 9/10 dpo, miesiączkę powinnam dostać w poniedziałek. Test zrobiłam bo od 3 dni okropnie bolą mnie piersi, mam zero wyprysków co zawsze ma miejsce przed miesiączką i całymi dniami mam mdłości + ta sama sytuacja co w ciązy z synkiem, kruche naczynia krwionośne w nosie i czesto leci mi krew, nie dużo, ale jednak.
Dodam jeszcze, ze w tym roku koncze 27 lat.
Załączniki
anusia87
Zaciekawiona BB
Hej,ja w ogóle nie mam zmian w piersiach,a w poprzednich ciążach miałam od samego początku.nie załamuj się,kiedy masz wizytę u lekarza?Cześć dziewczyny . Ja wczoraj zaczęłam
6 tydzień , dziś 5+1 … wstałam rano i piersi, które do wczoraj były nabrzmiałe i bolesne dziś odpuściły totalnie … zupełnie jak ostatnim razem kiedy poroniłam … mam już załamke
pierwotnie miałam na 20. Ale ostatnio przełożyłam na 15.05… niby to tylko 5 dni . A będzie trwało wiecznośćHej,ja w ogóle nie mam zmian w piersiach,a w poprzednich ciążach miałam od samego początku.nie załamuj się,kiedy masz wizytę u lekarza?
reklama