reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Jajniki bola, brzuch boli, ledzwie bolą :D myślę,że to normalne
Ja się skurczy takich w podbrzuchu wystraszylam strasznie, dwukrotnie miałam, ale nic więcej się nie dzieje, więc czekam sobie :D
I raz plamienia dostałam, ale to chyba z szyjki po prostu poszło

Martwię się trochę;-( dzisiaj 6+4 i nadal co jakiś czas odczuwam kłucie/ciągnięcie w okolicach jajników. Jak to odpuści to boli odcinek lędźwiowy... Wizyta w piątek. Czy któraś z was ma podobne dolegliwości?
Też tak mam. Ostatnio jak kichnęłam, to tak mnie jajnik pociągnął, że dramat. I od paru dni lędźwie zaczynają dokuczać, nie jakoś bardzo, ale odczuwam.

Ale to co najbardziej mi doskwiera, to moje nastroje- powiedzcie, że nie tylko ja jestem zmierzła jak osa 🐝 🤭

Martwię się trochę;-( dzisiaj 6+4 i nadal co jakiś czas odczuwam kłucie/ciągnięcie w okolicach jajników. Jak to odpuści to boli odcinek lędźwiowy... Wizyta w piątek. Czy któraś z was ma podobne dolegliwości?
Tez tak odczuwałam. A 7+0 zobaczyliśmy serduszko jeszcze bez dźwięku ale było

To twoja pierwsza ciąża? Ciągnięcie jajników to normalny objaw ze względu na implantację/rozciąganie się macicy/ rozluźnianie więzadeł w macicy. I to trwa trochę ja chyba do końca pierwszego trymestru czułam, raz mniej, raz w ogóle, raz bardziej więc to nie musi być niepokojący objaw 🙂

To twoja pierwsza ciąża? Ciągnięcie jajników to normalny objaw ze względu na implantację/rozciąganie się macicy/ rozluźnianie więzadeł w macicy. I to trwa trochę ja chyba do końca pierwszego trymestru czułam, raz mniej, raz w ogóle, raz bardziej więc to nie musi być niepokojący objaw 🙂
To moja druga ciąża. W pierwszej nie miałam takich dolegliwości.

reklama
Hej a macie jakiś sprawdzony sposób na katar i zatkany nos? Od tygodnia się męczę a dzisiaj to od niewyspania ciągle mi słabo i zasypiam na siedząco praktycznie... No i od wydmuchiwania nosa plus raz kiedyś kaszlu boli mnie cały brzuch

Do góry