reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
u mnie tez jakiś doł straszny, dzisiaj juz zaczelam czuc jakies pierwsze objawy ciazowe zalewa mnie sluz, piersi pelne, ospała jestem, ale tak sie cholernie boje powtorki z marca ze szok.. nie moge myslec o niczym innym a gdzie tam poniedzialek i beta..😭❤️‍🩹

Kochana, będzie dobrze, tylko w to spróbuj uwierzyć. W każdym razie mocno trzymam za Was wszystkie kciuki ✊ Jeśli u mnie się okaże, że nie jestem w ciąży to Was opuszczam, ale grupę nową, czerwcową będę podczytywać i nadal trzymać za Was kciuki. Nie udzielam się tutaj zbyt często, ale zżyłam się z Wami ♥️

u mnie tez jakiś doł straszny, dzisiaj juz zaczelam czuc jakies pierwsze objawy ciazowe zalewa mnie sluz, piersi pelne, ospała jestem, ale tak sie cholernie boje powtorki z marca ze szok.. nie moge myslec o niczym innym a gdzie tam poniedzialek i beta..😭❤️‍🩹
W końcu musi zaświecić słońce ☀️
Zrób coś dla siebie i nie myśl. Kino, spacer zakupy :)

Właśnie to mnie najbardziej męczy, nie umiem wyłączyć głowy, liczę, obliczam, testy, badania progesteronu....nie umiem inaczej 😒 strasznie to męczy..
Mnie też ostatnio coraz bardziej :( pół dnia mnie dziś bolał brzuch i spałam na leżaku.wczesniej jeszcze oczywiście się popłakałam dlaczego tak to wygląda i długo rozmawialiśmy z narzeczonym..i zostaje tutaj z wami do końca miesiąca a potem robię sobie przerwę od forum.starać będę się dalej,zrobię badania które mam zrobić w tym miesiącu.ale wydaje mi się że przez bycie tutaj jakoś za mocno się w to wszystko zakręciłam.w jakieś dziwne analizowanie,wypatrywanie objawów..kiedyś umiałam do tego bardziej na "lajcie"podchodzić..muszę trochę przewietrzyć głowę bo nawet informacje o ciąży którejś z was oczywiście mnie cieszą,ale za chwilę w głowie mam że to znów nie ja.i że to nigdy nie będę ja..jak tak dalej pójdzie to wywiozą mnie w białym kaftanie.

reklama
Będzie dobrze ❤️ wiem że jest ciężko ale trzeba być dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządku ❤️

Do góry