reklama
SzklanaKulka
Fanka BB :)
8tc+3.Jak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?
Ja przyjechałam do rodziny i modliłam się, żeby póki co nie mieć żadnych mdłości. I póki co na szczęście nic![]()
Mnie po ostatnim „chyba przytruciu” jeszcze trochę mdliło przez dwa następne dni, dziś już jest okej

Poza tym standardowo piersi bolą i spać się chce, ale akurat jestem z tych co i tak lubią drzemki w dzień.
panna1anna
Zaangażowana w BB
Ja sie wczoraj chyba przejadłam obiadek, bo stało mi w gardle cały wieczór. I myslalam ze sie zaczyna. Ale cola zawsze pomożeJak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?
Ja przyjechałam do rodziny i modliłam się, żeby póki co nie mieć żadnych mdłości. I póki co na szczęście nic![]()

Usagitsukino
Ja dziś do południa byłam królową życia, a potem mnie złapałoJak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?

Na szczęście już ok, możliwe że to od leków na tego półpaśca, bo jest to w częstych objawach niepożądanych.
Usagitsukino
Jezu właśnie. Potrzebuje coli, biedny mąż, jeszcze nie wie, że czeka go wycieczka do sklepu xdJa sie wczoraj chyba przejadłam obiadek, bo stało mi w gardle cały wieczór. I myslalam ze sie zaczyna. Ale cola zawsze pomoże![]()
Aga993
A pijesz zwykła cole? Bo ja jak już to szukam tej bez kofeiny, ale nie wszędzie dostępnaJezu właśnie. Potrzebuje coli, biedny mąż, jeszcze nie wie, że czeka go wycieczka do sklepu xd

Usagitsukino
Staram się zero bez kofeiny, ale jak nie ma to kupuję po prostu zero. Nie piję jej codziennie, ani w dużych ilościach, więc myślę, że nie zaszkodzi, zwłaszcza że od kawy mnie trochę odrzuciło i jej już prawie w ogóle nie pijęA pijesz zwykła cole? Bo ja jak już to szukam tej bez kofeiny, ale nie wszędzie dostępna![]()

Aga993
Na szczęście nigdy nie lubiłam kawy, jak już to jakieś latte. Mnie póki co od niczego nie odrzuciło, może trochę mam mniejszy apetyt ogólnie. A w którym tyg Cię tak odrzuciło?Staram się zero bez kofeiny, ale jak nie ma to kupuję po prostu zero. Nie piję jej codziennie, ani w dużych ilościach, więc myślę, że nie zaszkodzi, zwłaszcza że od kawy mnie trochę odrzuciło i jej już prawie w ogóle nie piję![]()
Usagitsukino
Tzn. może odrzuciło to za duże słowo, po prostu jakoś mi mniej smakuje, więc wolę się herbaty napićNa szczęście nigdy nie lubiłam kawy, jak już to jakieś latte. Mnie póki co od niczego nie odrzuciło, może trochę mam mniejszy apetyt ogólnie. A w którym tyg Cię tak odrzuciło?

reklama
sugarcane
Moderator
A ja wlasnie nie rozumiem co sie dzieje, bo objawów nie mam prawie żadnych, moze ze dwa razy wczoraj mnie zemdlilo ale tak po za tym mam duzo energii, duzo sie ruszam,
Kilka dni temu mialam moment ze musiałam troche wiecej poleżeć bo czułam takie pulsowanie w podbrzuszu ale tyle..
Bolesne piersi czuje ale dopiero jak dotknę,nie tak ze przy każdym ruchu..
Od niczego mnie nie odrzuciło..kawe pije
, tyle ze 1x bardzo słaba rano, a pozniej bezkofeinowa
Kilka dni temu mialam moment ze musiałam troche wiecej poleżeć bo czułam takie pulsowanie w podbrzuszu ale tyle..
Bolesne piersi czuje ale dopiero jak dotknę,nie tak ze przy każdym ruchu..
Od niczego mnie nie odrzuciło..kawe pije
, tyle ze 1x bardzo słaba rano, a pozniej bezkofeinowa