reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

Jak wam leci weekend? Macie jakieś nowe objawy?
Ja przyjechałam do rodziny i modliłam się, żeby póki co nie mieć żadnych mdłości. I póki co na szczęście nic 🥳

reklama
Ja przyjechałam do rodziny i modliłam się, żeby póki co nie mieć żadnych mdłości. I póki co na szczęście nic 🥳
8tc+3.
Mnie po ostatnim „chyba przytruciu” jeszcze trochę mdliło przez dwa następne dni, dziś już jest okej :) może faktycznie przesadziłam z czymś tłustym (z sushi w tempurze 😂- gotowana ryba jakby co). Dziś kolejna próba do jakiegoś trunku bezalkoholowego (wiem wiem 0,0% ma być a nie ~0,5). Póki co żadne piwo mi nie weszło, więc dziś Cin Cin aperitivo free 🫣 z wodą gazowaną i cytryną.
Poza tym standardowo piersi bolą i spać się chce, ale akurat jestem z tych co i tak lubią drzemki w dzień.

Ja dziś do południa byłam królową życia, a potem mnie złapało 💩 🚽
Na szczęście już ok, możliwe że to od leków na tego półpaśca, bo jest to w częstych objawach niepożądanych.

A pijesz zwykła cole? Bo ja jak już to szukam tej bez kofeiny, ale nie wszędzie dostępna 😒
Staram się zero bez kofeiny, ale jak nie ma to kupuję po prostu zero. Nie piję jej codziennie, ani w dużych ilościach, więc myślę, że nie zaszkodzi, zwłaszcza że od kawy mnie trochę odrzuciło i jej już prawie w ogóle nie piję 🤭

Staram się zero bez kofeiny, ale jak nie ma to kupuję po prostu zero. Nie piję jej codziennie, ani w dużych ilościach, więc myślę, że nie zaszkodzi, zwłaszcza że od kawy mnie trochę odrzuciło i jej już prawie w ogóle nie piję 🤭
Na szczęście nigdy nie lubiłam kawy, jak już to jakieś latte. Mnie póki co od niczego nie odrzuciło, może trochę mam mniejszy apetyt ogólnie. A w którym tyg Cię tak odrzuciło?

Na szczęście nigdy nie lubiłam kawy, jak już to jakieś latte. Mnie póki co od niczego nie odrzuciło, może trochę mam mniejszy apetyt ogólnie. A w którym tyg Cię tak odrzuciło?
Tzn. może odrzuciło to za duże słowo, po prostu jakoś mi mniej smakuje, więc wolę się herbaty napić 🤣 jakiś tydzień temu, a teraz jestem 7+2. Ja apetyt niestety większy 😵‍💫

reklama
A ja wlasnie nie rozumiem co sie dzieje, bo objawów nie mam prawie żadnych, moze ze dwa razy wczoraj mnie zemdlilo ale tak po za tym mam duzo energii, duzo sie ruszam,
Kilka dni temu mialam moment ze musiałam troche wiecej poleżeć bo czułam takie pulsowanie w podbrzuszu ale tyle..
Bolesne piersi czuje ale dopiero jak dotknę,nie tak ze przy każdym ruchu..
Od niczego mnie nie odrzuciło..kawe pije
, tyle ze 1x bardzo słaba rano, a pozniej bezkofeinowa

Do góry