niezapominajka876
Fanka BB :)
Kurde powiem wam że Easy Home kusza ale cena trochę dla mnie wysoka
chociaż może skuszę się na same owulki…

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś jest w trym w co wierzysz. Ja jak miałam 4ro listne koniczynki w portfelu to wydaje mi się że lepiej się mnie pieniądze trzymałyŻeby to w praktyce się sprawdziłobo z tym to różnie
Może chociaż majtki w koniczynkiCoś jest w trym w co wierzysz. Ja jak miałam 4ro listne koniczynki w portfelu to wydaje mi się że lepiej się mnie pieniądze trzymałynie sugeruje by wkładać w majtki, mąż by się zdziwił jakby znalazł
![]()
Majtki w koniczynki tak, koniczynki w majtkach nowa gra wstępnaMoże chociaż majtki w koniczynki![]()
Jeszcze by jakiegoś uczulenia dostałCoś jest w trym w co wierzysz. Ja jak miałam 4ro listne koniczynki w portfelu to wydaje mi się że lepiej się mnie pieniądze trzymałynie sugeruje by wkładać w majtki, mąż by się zdziwił jakby znalazł
![]()
Ale tylko do 35 miesiaca życia dziecka nr 1 z tego co kojarzę u znajomych.Plus jeszcze jest te RKO czyli 12 tys ) co miesiąc 1000 zł przez rok ) na drugie dziecko prawda ?
Praca państwowa, pensja z gminy i tłumaczyli że inaczej nie może byćTo najprawdopodobniej pracodawca robił Cie celowo brzydko mówiąc w ch*ja.
Powinnaś mieć normalna umowę na zastępstwo a potem jeżeli osoba która zastępowałaś nie wróciła do pracy normalnie przedłużona umowę do porodu i normalny macierzyński
Edit. To by się chyba nawet nadawało do sądu pracy
Powiem Ci brzmi ciekawieMajtki w koniczynki tak, koniczynki w majtkach nowa gra wstępnawybaczcie zjadłam babeczkę i cukrową głupawka mnie łapie
Dziewczyny troszkę się zmartwiłam dziś 8 dpo i dziś z biegiem dnia zanikł mi śluz teraz odczuwam całkowitą suchość czy to zły zwiastun :/?