reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Coś jest w trym w co wierzysz. Ja jak miałam 4ro listne koniczynki w portfelu to wydaje mi się że lepiej się mnie pieniądze trzymały 😅 nie sugeruje by wkładać w majtki, mąż by się zdziwił jakby znalazł 🤣🤣🤣
Jeszcze by jakiegoś uczulenia dostał 😆😆
Ja te koniczyny pokaże później mojej siostrzenicy i sobie za etui od tel wsadzę - mam telefon często przy tyłku to niech promieniowanie idzie razem ze szczęściem 😆
P.s. gdzieś kiedyś czytałam ,że telefon noszony w kieszeni spodni źle wpływa na płodność i męską i żeńską 🤔 co o tym myślicie?

To najprawdopodobniej pracodawca robił Cie celowo brzydko mówiąc w ch*ja.
Powinnaś mieć normalna umowę na zastępstwo a potem jeżeli osoba która zastępowałaś nie wróciła do pracy normalnie przedłużona umowę do porodu i normalny macierzyński

Edit. To by się chyba nawet nadawało do sądu pracy
Praca państwowa, pensja z gminy i tłumaczyli że inaczej nie może być 🤷🏻‍♀️

Dziewczyny troszkę się zmartwiłam dziś 8 dpo i dziś z biegiem dnia zanikł mi śluz teraz odczuwam całkowitą suchość czy to zły zwiastun :/?

reklama
Do góry