white_lotus
Fanka BB :)
Zamykam budke.Bo za minutkę...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamykam budke.Bo za minutkę...
Miami srami. Gliwice ku*wa!Tak, palma na plamie, dokładnie Gliwice![]()
W sensie owulacja mi nie wypływała? HahhaMusiałaś mieć, tylko nie wypływał![]()
Hhaha taki pracownik to skarb!No mam. Mam .. cierpliwość to mój ostatni atut. Mój szef uwielbia we mnie to że ja rozwiązuje problemy zanim on się o nich dowie;p ale w domowych sprawach to jest dramat. Chyba zacznę robić na szydelku;p
Też coś czuję, że szydełko będzie latało po całym domu;pWidzę podobieństwo względem siebie, ale uważam, że ch*uj by mnie strzelił zanim bym coś na tym szydełku wydziergała![]()
Marzy mi sie juz 28 stopni a i wzwyz. Dla mnie ukrop moze byc caly rok.A ja z racji kolejnego dnia wolnego, wygrzewam się pod...palma!
Ma być 28st, żyć nie umieraćZobacz załącznik 1706260
No taka to pożyje!A ja z racji kolejnego dnia wolnego, wygrzewam się pod...palma!
Ma być 28st, żyć nie umieraćZobacz załącznik 1706260
Dla mnie również, szczególnie, że ja nawet latem śpię w grubych skarpetkach, bo wiecznie mi zimnoMarzy mi sie juz 28 stopni a i wzwyz. Dla mnie ukrop moze byc caly rok.