reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziewczyny, pytanko mam. Jest coś konkretnie, co może opóźnić owulację? Cykle mam regularne, max 2 dni różnicy między sobą. Od pół roku śledzę owulację (temperatura + śluz. Dodatkowo testy owu, ale to tylko 2 miesiace). Zawsze owu wypadała mi 16 dc. Teraz mam 20 dc i nic - zero śluzu w ostatnim tygodniu, temperatura ciała dalej niska. Nie potrafię wymyślić co by się miało zmienić u mnie w ostatnich 2 tygodniach, żeby aż tak się przesunęło wszystko...

reklama
Jezu laski trzymajcie mnie....
Screenshot_20250609_173417_Premom.jpg

Żeby było śmieszniej właśnie zaczyna mnie boleć całe podbrzusze typowo owulacyjne, co miało miejsce wczoraj cały dzień 🫨 nigdy czegoś takiego nie miałam....

Ja w tym cyklu miałam coś podobnego, tylko że ani razu nie złapałam piku (ale testy horien, może dlatego) a po prostu miałam tak, że kreska ciemniała, później nagle biel, za chwilę znów mega ciemna i dlatego ja też nie wiem, w jakiej jestem sytuacji + brzuch to mnie boli chyba już od 3 tygodni z małymi przerwami. Bolał już jakoś od 8-10 dc dlatego nawet po bólu ciężko było określić owulację

No trochę to dziwne🤔
Aplikacją przez to wszystko mi przesunęła owulacje na jutro, wiem że to papierki ale już mam dola, co się odwala 🫤
Wcale już na ten cykl nie liczę, kij wie kiedy ta owulacja bedzie, zaczynam ja czuć kolejny dzień, zwykle czułam jednego dnia i tyle, a teraz....😔
A śluz? Śluz jest jak krem nivea, lepki i do uja podobny 😡

reklama
Do góry