reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
30.05 albo 31.05 zaobserwowałam śluz owulacyjny i dwa dni wcześniej i dzień później był seks, czyli dziś wypada około 10 dpo
Ale nie śledzę testami, także dokładnie mi ciężko powiedzieć, okres mam raczej mocno regularny

30.05 albo 31.05 zaobserwowałam śluz owulacyjny i dwa dni wcześniej i dzień później był seks, czyli dziś wypada około 10 dpo
Ale nie śledzę testami, także dokładnie mi ciężko powiedzieć, okres mam raczej mocno regularny
Oczywiście okres mi wypada tak z apki, a raczej w większości się sprawdza tak +/- 3 dni

Śluz nie znaczy że owulacja będzie.
Jak starasz się o dziecko to na początku testy owulacyjne plus chociaż raz wizyta u ginekologa czy testy zgrywają się z owulacja.

Nie miałam żadnego testu już w domu, dziś mnie na maks boli brzuch - tak na okres, jak nie dostanę to też polecę na betę żeby się nie przyglądać i nie szukać na tym teście kresek 😅

reklama
Do góry