reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Przeraziłaś mnie bo ja mam prawie 10… i myślałam że to spokojna norma :( ale wychodzi na to, że to tak na styk…

Norma to jest 25ng, a to że lepiej niżej to ja nie pamiętam ile jest może to jest i 15ng wiem że jakaś lekarka o tym pisała na IG ale kurde nie pamiętam jak ona się nazywa więc tak szybko tego nie znajdę :D

Jezu, wiecie - jak już jesteśmy przy tych psach...
Na Tiktoku wyświetlił mi się rano post, gdzie dziewczyna na oko 20-paroletnia stwierdza, że gdyby miała w przestrzeni publicznej ratować cudze dziecko, a psa to by wybrała psa.

Tak jak rozumiem sympatię do zwierząt bo też lubię zwierzęta, tak chyba nie rozumiem już takiej nienawiści "na siłę" bo społeczeństwo ma dzieci. Może jakaś tępa jestem.

Ja sobie już ustaliłam plan działania i umówiłam się na te badania krwi na 28.06 - to sobota więc na spokojnie powinno być i początek okresu plus minus 3-4 dzień cyklu.
A potem 19.07 skoczę na USG bo powinnam być znowu 2-3 dni po owulacji to sobie potwierdzę :D

Jezu, wiecie - jak już jesteśmy przy tych psach...
Na Tiktoku wyświetlił mi się rano post, gdzie dziewczyna na oko 20-paroletnia stwierdza, że gdyby miała w przestrzeni publicznej ratować cudze dziecko, a psa to by wybrała psa.

Tak jak rozumiem sympatię do zwierząt bo też lubię zwierzęta, tak chyba nie rozumiem już takiej nienawiści "na siłę" bo społeczeństwo ma dzieci. Może jakaś tępa jestem.

Ogólnie też nie lubię cudzych dzieci, ale mimo wszystko jakoś nie umiem rozgarnąć się w takiej logice.

Ogólnie nie pamiętam już, ale chyba faktem jest że norma do 25ng - ale do starań chyba najlepiej tak z 10ng?
Kurczę nie pamiętam już - muszę poczytać, poszukać
Wzielam pierwsza polowke. Kolejna za tydzien. Nie wiem w sumie co to za schemat leczenia. W marcu mialam 7 ale to juz chyba pisalam. Lata temu bralam Bromergon i Norprolac ale nie pamietam jakie wtedy mialam wartosci. Co ciekawe, juz podczas staran o pierwsze dziecko nie bralam nic.

reklama
Do góry