Hej dziewczyny, mam córeczkę z Kd ale urodziła się w 2019 więc już trochę z obiegu wyszłam
mamy komórki tej samej dawczyni więc czekamy na wizytę październikowa w klinice i chcemy podejść z dofinansowaniem. Aktualnie biore htz dokładnie triseqens. Jest tam i estradiol i progesteron. Czy lekarz zmieni mi raczej te tabletki na inne ? Brałam wtedy sporo leków bo jeszcze acard,encorton, neoaparin w zastrzykach. I miałam też intralipid ale po stwierdzonej ciąży. Chcemy podejść jak 6 lat temu w invimed w Warszawie.
reklama
CześćHej dziewczyny, mam córeczkę z Kd ale urodziła się w 2019 więc już trochę z obiegu wyszłammamy komórki tej samej dawczyni więc czekamy na wizytę październikowa w klinice i chcemy podejść z dofinansowaniem. Aktualnie biore htz dokładnie triseqens. Jest tam i estradiol i progesteron. Czy lekarz zmieni mi raczej te tabletki na inne ? Brałam wtedy sporo leków bo jeszcze acard,encorton, neoaparin w zastrzykach. I miałam też intralipid ale po stwierdzonej ciąży. Chcemy podejść jak 6 lat temu w invimed w Warszawie.

Komórki
niestety jest ich tylko 6 ale i tak szczęście że po 6 latach nadal są i dzieci mogą mieć wspólne geny. Nasza córka jest śliczna, mądra i przede wszystkim zdrowa, praktycznie wcale nie choruje nie licząc jakichś drobnych infekcji trwających kilka dni więc zależy mi na tej dawczyni.
6 komórek to szansa na 6 zarodków. Wiem że to rzadkie ale się zdarza. Tak jak to się zdarzyło jednej z nas!Komórkiniestety jest ich tylko 6 ale i tak szczęście że po 6 latach nadal są i dzieci mogą mieć wspólne geny. Nasza córka jest śliczna, mądra i przede wszystkim zdrowa, praktycznie wcale nie choruje nie licząc jakichś drobnych infekcji trwających kilka dni więc zależy mi na tej dawczyni.

Wtedy mieliśmy tylko 3 zarodki z 10 komórek więc marne szanse,ale kwestia poprawy jakości nasienia bo mąż miał wtedy średnie wyniki a po 2 latach robił badania i wyszły mu o wiele lepsze. A Wy dziewczyny na jakich etapach teraz jesteście? Ciąża czy starania?
Nigdy nie wiadomo ile będzie zarodków z komórekWtedy mieliśmy tylko 3 zarodki z 10 komórek więc marne szanse,ale kwestia poprawy jakości nasienia bo mąż miał wtedy średnie wyniki a po 2 latach robił badania i wyszły mu o wiele lepsze. A Wy dziewczyny na jakich etapach teraz jesteście? Ciąża czy starania?

Ja w pt rodzę

WinWin piątkowe dzieci są super
moja Diablica z piątku godz 12:15
nie stresuj się bo wszystko przyjdzie naturalnie. Co do snu to nie wiem o czym mowa - to chyba cos co robiłam w nocy jeszcze kilka lat temu
ale spoko, Anka konczy zaraz 2 latka i juz niezle sypia. Ona, nie ja…
Kasia - super ze jestescie w domu!!!!! Jak z jedzeniem, ile Jas pochlania? Przybiera pewnie jak szalony! Ależ sie ciesze ze wreszcie Was puścili. Ile Cie tam nie bylo????

Kasia - super ze jestescie w domu!!!!! Jak z jedzeniem, ile Jas pochlania? Przybiera pewnie jak szalony! Ależ sie ciesze ze wreszcie Was puścili. Ile Cie tam nie bylo????
Cc, będzie chłopak!supergratulacje. CC masz mieć? chlopiec czy dziewczynka"?
reklama
Piątkowe dzieci góraWinWin piątkowe dzieci są supermoja Diablica z piątku godz 12:15
nie stresuj się bo wszystko przyjdzie naturalnie. Co do snu to nie wiem o czym mowa - to chyba cos co robiłam w nocy jeszcze kilka lat temu
ale spoko, Anka konczy zaraz 2 latka i juz niezle sypia. Ona, nie ja…

Spanie... ja się w ciąży wyspałam. Mam nadzieję że dziecko nauczyło się przed 9 miesięcy kiedy się spi

Kasia Ty miałaś termin miesiąc przede mną co? To już 2 miesiące minęły????