reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Wy wczoraj o tarocie. A mi SMS dzisiaj przyszedł. WTF ? Skąd mają mój numer i wiedzą jak mam na imię ? Tylko jakiś tam głupi konkurs RMF FM wysłałam raz SMS i regularnie przelewam blik na 2 fundacje i TVN i Polsatu 😁😁

Piękne imię ❤️
Kornelia mi się podobało od czasów jak odkryłam Czarodziejki W.I.T.C.H. 😁

Piękne imię ❤️
Kornelia mi się podobało od czasów jak odkryłam Czarodziejki W.I.T.C.H. 😁
Witch to my a w nas potężna jest moc ! Ratujemy świat przed złem i nikt nie przeszkodzi nam w tym ♥️🤣

Teraz jest więcej Korneli. Kiedyś byłam tylko ja i jeszcze jedna a mieszkam w ponad 100 tysięcznym mieście . Ale i tak rzadko słyszę 😁

@loumarie paczaj 8-)
Wiecie co lepiej jest zrobić w rckik jest teraz opcja z zdjęciem a wtedy jest to traktowane jako dokument. Kartę nie wszędzie honorują np mi do cc robili problem ze mam krew kartę ale mimo że jest tam imię nazwisko i pesel nie jest to dokument ważny do zabiegów

reklama
Wiecie co lepiej jest zrobić w rckik jest teraz opcja z zdjęciem a wtedy jest to traktowane jako dokument. Kartę nie wszędzie honorują np mi do cc robili problem ze mam krew kartę ale mimo że jest tam imię nazwisko i pesel nie jest to dokument ważny do zabiegów
No u mnie, że tak powiem po ptakach 🤣
Ale to wiem, że jest to ważne razem dowodem

Do góry