Patii26
Fanka BB :)
Coś jest na rzeczyZrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś jest na rzeczyZrobiłam drugi test i tez cień, na żywo lekko różowy sie wydaje![]()
Wy wczoraj o tarocie. A mi SMS dzisiaj przyszedł. WTF ? Skąd mają mój numer i wiedzą jak mam na imię ? Tylko jakiś tam głupi konkurs RMF FM wysłałam raz SMS i regularnie przelewam blik na 2 fundacje i TVN i Polsatu![]()
Aaaaaa to oni nie są w całej Polsce?No to blond to jednak najwidoczniej stan umysłu.
To sorki
![]()
Tak ? A To coś będzie mi następne pytania zadawało i rachunek mi przyjdzie nieziemski do opłaty !! Ale no chce dawaj te numeryi wypadałoby odpisać CHCĘ!!!
bo kto by nie chciał![]()
Witch to my a w nas potężna jest moc ! Ratujemy świat przed złem i nikt nie przeszkodzi nam w tymPiękne imię
Kornelia mi się podobało od czasów jak odkryłam Czarodziejki W.I.T.C.H.![]()
Jedyne co w życiu wygrałam to za gówniarza bilety na koncert Pezeta... który się nie odbył.Tak ? A To coś będzie mi następne pytania zadawało i rachunek mi przyjdzie nieziemski do opłaty !! Ale no chce dawaj te numery
Kiedyś zadzwoniłam na telegry i wygrałam , to było 50 złotych![]()
Która wczoraj pisała, że mało serduszek w czerwcu? Napisz jeszcze raz, może się pojawią kolejne![]()
Słuchaj, spróbować nie zaszkodzi, nie.![]()
Wiecie co lepiej jest zrobić w rckik jest teraz opcja z zdjęciem a wtedy jest to traktowane jako dokument. Kartę nie wszędzie honorują np mi do cc robili problem ze mam krew kartę ale mimo że jest tam imię nazwisko i pesel nie jest to dokument ważny do zabiegów@loumarie paczaj
![]()
Karta Identyfikacyjna Grupy Krwi - Pacjent - Diagnostyka Laboratoria Medyczne
O Karcie Zapraszamy do skorzystania z oferty Karty Identyfikacyjnej Grupy Krwi sieci DIAGNOSTYKA. Czym jest Karta Identyfikacyjna Grupy Krwi (KIGK)? […]diag.pl
No u mnie, że tak powiem po ptakachWiecie co lepiej jest zrobić w rckik jest teraz opcja z zdjęciem a wtedy jest to traktowane jako dokument. Kartę nie wszędzie honorują np mi do cc robili problem ze mam krew kartę ale mimo że jest tam imię nazwisko i pesel nie jest to dokument ważny do zabiegów