Hermeneg
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 1709846Macie doświadczenie z tymi testami owulacyjnymi?![]()
Ja je miałam! Dla mnie bardzo spoko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze jakie mialam. Szkoda kasy
Ja je miałam! Dla mnie bardzo spoko![]()
No wiadomo, ale porównywałam je z domowym laboratorium i easy home. Na tamtych był pik a na nich nedwo co było widać.Co sik to opinia![]()
Kolejny cykl niepowodzeń…
Choć z każdą próbą uczę się nie nastawiać, nie liczyć dni i nie robić sobie nadziei – to i tak boli.
Tym razem od początku miałam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Zbyt duży stres, zbyt wiele zmartwień, myśli uciekające w tysiąc
No wiadomo, ale porównywałam je z domowym laboratorium i easy home. Na tamtych był pik a na nich nedwo co było widać.
Teraz stosuje te na równi z domowym laboratorium.Zobacz załącznik 1709846Macie doświadczenie z tymi testami owulacyjnymi?![]()
No i się popłakałam...ehhh przecież to głupie jest![]()
Ja juz też masę testów przerobiłam wielu firm, ale tamte mnie najbardziej rozczarowały.Miałam wszystkie które wymieniłaś i jeszcze Facelle z Rossmanna i u mnie się wszystkie wybarwiały dobrze ale czytałam, że nie u każdej kobiety to będzie tak samo wyglądać![]()
Czyli tak naprawdę musze zostosować metodę prób i błędów, zamówię któreś z tych i zobaczę jak mi będą wyłapywać PIK, ogólnie z tego co pamiętam raczej nie miałam problemu wcześniej i zawsze jakiegoś tłuściocha upolowałam, wiec jestem dobrej myśliMiałam wszystkie które wymieniłaś i jeszcze Facelle z Rossmanna i u mnie się wszystkie wybarwiały dobrze ale czytałam, że nie u każdej kobiety to będzie tak samo wyglądać![]()
Dziewczyny a ja właśnie wracam od dentysty i się normalnie w samochodzie popłakałam, 1700 zł za leczenie kanałowe czwórki...
Dopiszę - ponowne leczenie
Boże laski ale miałam zawałsprawdzam proga a tam wynik 55.700 już przerażona myślę KU.R.WA CIĄŻA. CIĄŻA. Ch.uj że 6dpo, ch.uj że to wynik z kosmosu
zjechałam niżej i widzę „progesteron jednostka standardowa 17.49 ng/ml”. Pierwszy raz robiłam w synevo i nie wiedziałam że podają tam w dwóch jednostkach
czyli owulacja była, prozek jak na 6dpo u mnie standardowy.