reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Mi w szpitalu (przy cp) to już z dłoni i z żyły przy nadgarstku pod kciukiem pobierali - miałam dwa wenflony i też już nie mieli skąd mi krwii na betę pobierać

A to mi się też zdarzało z żyły na dloni pobierać, to soe ladnie motylek nazywa 😁 największy problem jest zawsze w Synevo, w Alabie i Diagnostyce Panie nie miały a w Klinice tylko jak miałam mieć zakładany wenflon przed punkcją to prawa żyła nie chciała współpracować i musiałam mieć wenflon na lewej 😀

Ostatnia edycja:
reklama
A to mi się też zdarzało z żyły na dloni pobierać, to soe ladnie motylek nazywa 😁 największy problem jest zawsze w Synevo, w Alabie i Diagnostyce Panie nie miały a w Klinice tylko jak miałam mieć zakładany wenflon przed punkcją to lewa żyła nie chciała współpracować i musiałam mieć wenflon na prawej 😀
U mnie też odwieczny problem, ufam tylko tym kochanym paniom w moim ulubionym labie ŚLA. 😅 Są tm takie 3, które mimo że mam beznadziejne żyły, pobierają tak, że po prostu zero bólu i dyskomfortu. Za to ostatnio jak pobierał mi przemiły facet w diagnostyce, to myślałam, że mi łapsko odpadnie. 😁 Pomijam, że przez to ile razy ja robiłam tę betę i wszystko, to aktualnie moje ręce wyglądają podejrzewam jak u rasowego narkomana. xD Aż mi kuźwa wstyd w robocie z krótkim rękawem, ale tnę głupa 😆

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, a jeśli u mnie za niski progesteron to może dlatego była biochemiczna w styczniu i dalej do tej pory nic .. hmm
Jak to zbadać? Bo w sumie jeden wynik to chyba nic nie powie?

mam już dwójkę dzieci i ciążę książkowe

Dziewczyny, a jeśli u mnie za niski progesteron to może dlatego była biochemiczna w styczniu i dalej do tej pory nic .. hmm

Zbadaj w 7, 9 i 11 dpo 😊
A jak u Ciebie cukry, tarczyca, poziom witamin, amh? 🧐

reklama

Zadaj sobie w 7dpo najlepiej, wtedy jest szczyt.
Ja w 12dpo miałam 10,1 więc myślę że ładny był prożek, ale zbadam w lipcu z ciekawości też.

Do góry