kin28
Fanka BB :)
Ja jestem!!! Jesieniara grzybiara 100%!Jesteś jesieniarą?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem!!! Jesieniara grzybiara 100%!Jesteś jesieniarą?![]()
Nie, klasyfikatorem grzyboznawca, fakt, nie korzystam już z tej wiedzy, poza prywatnym zbiorem grzybów, ale bardzo to lubięJesteś jesieniarą?![]()
Ja totalnie nie jestem jesieniarą, ale grzybiarą całym sercem!Jesteś jesieniarą?![]()
To na mamuskach będziemy sobie wysyłać zdjęcia zbiorowJa totalnie nie jestem jesieniarą, ale grzybiarą całym sercem!![]()
Ja też!!Ja totalnie nie jestem jesieniarą, ale grzybiarą całym sercem!![]()
Nie, klasyfikatorem grzyboznawca, fakt, nie korzystam już z tej wiedzy, poza prywatnym zbiorem grzybów, ale bardzo to lubię![]()
Ja totalnie nie jestem jesieniarą, ale grzybiarą całym sercem!![]()
O moja droga masz pełne zaproszenie na zbiory w sezonie! Lubuskie otwiera szeroki ramionaNigdy nie byłam na grzybach
Chętnie pooglądam Wasze zbiory gdy przyjdzie sezon![]()
O moja droga masz pełne zaproszenie na zbiory w sezonie! Lubuskie otwiera szeroki ramiona
Ja też!!
Dla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo coTo na mamuskach będziemy sobie wysyłać zdjęcia zbiorow![]()
Dla mnie jesień może istnieć tylko ze względu na grzyby, uwielbiam się włóczyć po lesie w poszukiwaniach - co ciekawe nie jestem jakimś giga fanem jedzenia grzybów, lubię ale nie jest to nie wiadomo comoja mama zawsze mówi, że ona to poprostu lubi chodzić po lesie z nożem
![]()