reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Ja już jestem spóźniona do pracy a tu jeszcze mleka do kawy brak. Sen: ładny, ładny. Mi się ostatnio śniło, że z takim wielkim brzuchem robiłam niespodziankę rodzicom, i przywiozłam USG wnuka.

Sen ładny ale jak się budzę z takiego i dociera do mnie, że to był jednak tylko sen to jestem wkurwiona 🤣

Dziewczyny ja nadal bez okresu, szyjka wysoko dużo białego śluzu, dziś jest 29 dzien - gdzie 🐒 co 25-27 dni. Nie mam testów :o
Lecę zaraz na betę 🥹
Trzymajcie kciuki 🥰

O 🥹 kciuki i czekamy na wyniki ✊🏻🍀

reklama
Ja też herbatkę zrobiłam 🤪

Taka jestem wściekła, wypadła mi plomba z zęba.. ja ile razy bym nie poszła w roku do dentysty to słyszę że wszystko do leczenia 🙃 no i zapisałam się na jutro na nową, więc ginekologa narazie musiałam odwołać, może w sierpniu się wybiorę 😒

Powodzenia dzisiaj u dentysty 🥹🍀✊🏻

Oj tam klops...a może akurat! Niejedna kobieta na takim etapie nic nie bada, robi test dzień lub dwa po dniu w którym miał być okres a go nie ma...widzi druga kreskę i nawet nie idzie na betę a czeka na wizytę...czyli ja naście lat temu 😉 a kto wie co tam się działo, jaki był prożek czy beta...
Czyli ja przy pierwszej ciąży i wtedy człowiek taki spokojniejszy 🙂

Oj tam klops...a może akurat! Niejedna kobieta na takim etapie nic nie bada, robi test dzień lub dwa po dniu w którym miał być okres a go nie ma...widzi druga kreskę i nawet nie idzie na betę a czeka na wizytę...czyli ja naście lat temu 😉 a kto wie co tam się działo, jaki był prożek czy beta...

Ja akurat na betę poszłam bo zlecił mi ją lekarz, beta była 6 tys. :D
Ale ani progetseronu, ani nic - ciąża też marzenie.
Przy drugiej betę zrobiłam już sama ale też była coś ok 3 tys.

Więc fakt, z drugiej strony wiadomo - moja CP była bezobjawowa, ciekawe jak długo byłabym z nią wstanie chodzić myśląc, że poroniłam i jest okej

12dpo test biały :(
Za duże nadzieje miałam w tym cyklu i teraz mi cholernie smutno. Biorę jeszcze do piątku duphaston 3x1 i acard. Ale nie wiem czy jest sens to przedłużać? W piątek też miałam iść na betę - bo moja lekarka nie ufa testom.
Czuję się tragicznie, dzisiaj 24dc a mnie bolą strasznie cycki, brzuch, jestem rozdrażniona i smutna. 🐒teoretycznie w niedzielę. Głupia naczytałam się w necie, że w cyklu po drożności wielu osobom się udaje…

12dpo test biały :(
Za duże nadzieje miałam w tym cyklu i teraz mi cholernie smutno. Biorę jeszcze do piątku duphaston 3x1 i acard. Ale nie wiem czy jest sens to przedłużać? W piątek też miałam iść na betę - bo moja lekarka nie ufa testom.
Czuję się tragicznie, dzisiaj 24dc a mnie bolą strasznie cycki, brzuch, jestem rozdrażniona i smutna. 🐒teoretycznie w niedzielę. Głupia naczytałam się w necie, że w cyklu po drożności wielu osobom się udaje…
Tulimy Cię całymi serduszkami. 24dc to jeszcze nic straconego, może później było zagnieżdżenie? Może Pani doktor na rację idź na betę? Ale wiesz, tak bez większych nadziei, może na przekór? Tak mi przykro, ale jeszcze jakaś iskierka nadziei jest...

reklama
Do góry