reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Ja mimo wszystko czekałabym do terminu miesiączki i wtedy zrobiła test. Ja w czerwcu też za mocno liczyłam na to, że się uda i gdy się nie udało to byłam mega zawiedziona, aż lekki dołek mnie złapał. W tym miesiącu powiedziałam sobie, że już nie będę tak mocno się spinać żeby się udało, co ma być to będzie. Wiadomo, goni mnie praca, bo końcem sierpnia kończy mi się umowa, ale mój stres i tak nie przyspieszy ciąży.
Totalnie na luzie robię teraz owulaki, dziś 14dc a są mega słabe kreski... Znów czeka mnie długi cykl i późna owulacja.
zostały mi dwa cykle u mojej lekarki a potem klinika leczenia niepłodności - jakoś strasznie to dla mnie brzmi, choć wiem, że na pewno bardziej pomogą. Ale jakoś tak ciężko mi z tym faktem. Dlatego pokładałam bardzo duże nadzieje w tym cyklu. Ale chyba potrzebuje trochę odpoczynku i wyciszenia. Może jakiś urlop by się przydał

reklama
Pięknie przyrasta 🥹 To była Twoja pierwsza iui czy miałaś wcześniej już jakieś podejściem 😊
Pierwsze podejście :) ale czuję się fatalnie, jak się to utrzyma to chyba na pierwszej wizycie u gina poproszę o zwolnienie.... teraz mam do końca tygodnia z powodu zapalenie zatok ale to jest koszmar po prostu

Hej, czy można by nieśmiało dołączyć? Podczytuję was już tak po cichu około 2cykli 🥹 chcielibyśmy powoli zacząć starania o 2 dziecko, ale na poczatek tak bez spiny, ze względu na nasze historie, po prostu odstawić zabezpieczenie i działać. W skrócie u nas wyglądało to tak:
2019 - I ciąża, poronienie w 6tc - zaśniad częściowy
2020 - II ciąża, poronienie 8tc - ciąża słabo rozwijająca się, finalnie obumarła
2022 - III ciąża - udana, syn aktualnie cudny 2,5latek 💙
2025 styczeń/luty - IV ciąża - pozamaciczna , niestety pęknięty jajowód z usunięciem i nagła operacja ratująca życie 💔
Aktualnie 2 miesiąc jak odstawiliśmy zabezpieczenie, testy owu robione, w tym miesiącu byliśmy na samotnym rocznicowym weekendzie, ale no niestety nie tak łatwo tym razem. Dzis 2dc, więc poproszę wstępnie o zapisanie na testowanie 30.07.
Witaj.😀.
Sporo przeszłaś 🫂
Zapisałam☺️
Oby wam się szybko udało ✊

Pierwsze podejście :) ale czuję się fatalnie, jak się to utrzyma to chyba na pierwszej wizycie u gina poproszę o zwolnienie.... teraz mam do końca tygodnia z powodu zapalenie zatok ale to jest koszmar po prostu

A przypomnisz kiedy wizytujesz? 🥹

@RóżowaAura zaczynam odświeżać wątek za Twoimi wynikami 😅🥹

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry