Tak, zrobie bo mam wolne od pracy, wyglądam jak chomik po wyrwaniu tego zęba tym samym będzie okazja zrobić ta betę@Lunaa09 i jak, robisz jutro przyrost?![]()
reklama
kami1094
Fanka BB :)
I ogólnie Wam powiem, że przed kotami od dziecka miałam ukochanego psa. Miał 16 lat jak odszedł i przeżyłam to okropnie. Pierwszego kota przywlekłam jak psiak jeszcze żył i super się dogadały. Po roku zdecydowałam się na dokocenie.
Ale też wcześniej sądziłam, że koty są całkiem inne, mniej kontaktowe od psów, a tak naprawdę myślę, że to stereotyp, tylko trzeba sobie tę relację wypracować - w sumie żadne odkrycie.
Za szkolnych czasów mój ówczesny chłopak miał dwie kotki i wtedy właśnie pamiętam jaka byłam zaskoczona ich więzią, no coś pięknego.
Dla mnie koty są ogólnie mega inspirujące, z jednej strony ta delikatność, a z drugiej totalna nieustępliwość - jak sobie coś ubzdurają to dążą za wszelką cenę do tego i nie odpuszczają. Moja teoria jest taka, że zostać wybranym przez kota to zaszczyt. 
loumarie
Tak, zrobie bo mam wolne od pracy, wyglądam jak chomik po wyrwaniu tego zęba tym samym będzie okazja zrobić ta betę![]()
Aż tak?
Okropnie, pół buzi spuchnięteAż tak?
No wiadomo, ja naczelna panikara nie mogę mieć łatwo..
loumarie
Okropnie, pół buzi spuchnięteale jak mi wyrwał ta osemke, to pot mu po buzi kapał, ja myślałam, że mi głowie urwie a on, że takich długich korzeni dawno nie widział..
No wiadomo, ja naczelna panikara nie mogę mieć łatwo..
Aaaahh, bo to ósemeczka.
No tak, one dają taką opuchliznę.
Ja mam koty odkąd pamiętam, nie było okresu w moim życiu bez kotaI ogólnie Wam powiem, że przed kotami od dziecka miałam ukochanego psa. Miał 16 lat jak odszedł i przeżyłam to okropnie. Pierwszego kota przywlekłam jak psiak jeszcze żył i super się dogadały. Po roku zdecydowałam się na dokocenie.Ale też wcześniej sądziłam, że koty są całkiem inne, mniej kontaktowe od psów, a tak naprawdę myślę, że to stereotyp, tylko trzeba sobie tę relację wypracować - w sumie żadne odkrycie.
Za szkolnych czasów mój ówczesny chłopak miał dwie kotki i wtedy właśnie pamiętam jaka byłam zaskoczona ich więzią, no coś pięknego.
Dla mnie koty są ogólnie mega inspirujące, z jednej strony ta delikatność, a z drugiej totalna nieustępliwość - jak sobie coś ubzdurają to dążą za wszelką cenę do tego i nie odpuszczają. Moja teoria jest taka, że zostać wybranym przez kota to zaszczyt.
![]()
W dodatku wielka taka z jebitnym korzeniem, dziś to ogólnie funkcjonuje na pol gwizdka...oby jutro było już lepiej.Aaaahh, bo to ósemeczka.
No tak, one dają taką opuchliznę.![]()
reklama
loumarie
W dodatku wielka taka z jebitnym korzeniem, dziś to ogólnie funkcjonuje na pol gwizdka...oby jutro było już lepiej.
Wiem o co chodzi, też mam takie korzenie. :/ połowa zęba jak nie lepiej to korzenie...
Jak w Nic śmiesznego, zęby wilcze a zgryz zajęczy