Tak, zrobie bo mam wolne od pracy, wyglądam jak chomik po wyrwaniu tego zęba tym samym będzie okazja zrobić ta betę@Lunaa09 i jak, robisz jutro przyrost?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, zrobie bo mam wolne od pracy, wyglądam jak chomik po wyrwaniu tego zęba tym samym będzie okazja zrobić ta betę@Lunaa09 i jak, robisz jutro przyrost?![]()
Tak, zrobie bo mam wolne od pracy, wyglądam jak chomik po wyrwaniu tego zęba tym samym będzie okazja zrobić ta betę![]()
Okropnie, pół buzi spuchnięteAż tak?
Okropnie, pół buzi spuchnięteale jak mi wyrwał ta osemke, to pot mu po buzi kapał, ja myślałam, że mi głowie urwie a on, że takich długich korzeni dawno nie widział..
No wiadomo, ja naczelna panikara nie mogę mieć łatwo..
Ja mam koty odkąd pamiętam, nie było okresu w moim życiu bez kotaI ogólnie Wam powiem, że przed kotami od dziecka miałam ukochanego psa. Miał 16 lat jak odszedł i przeżyłam to okropnie. Pierwszego kota przywlekłam jak psiak jeszcze żył i super się dogadały. Po roku zdecydowałam się na dokocenie.Ale też wcześniej sądziłam, że koty są całkiem inne, mniej kontaktowe od psów, a tak naprawdę myślę, że to stereotyp, tylko trzeba sobie tę relację wypracować - w sumie żadne odkrycie.
Za szkolnych czasów mój ówczesny chłopak miał dwie kotki i wtedy właśnie pamiętam jaka byłam zaskoczona ich więzią, no coś pięknego.
Dla mnie koty są ogólnie mega inspirujące, z jednej strony ta delikatność, a z drugiej totalna nieustępliwość - jak sobie coś ubzdurają to dążą za wszelką cenę do tego i nie odpuszczają. Moja teoria jest taka, że zostać wybranym przez kota to zaszczyt.
![]()
W dodatku wielka taka z jebitnym korzeniem, dziś to ogólnie funkcjonuje na pol gwizdka...oby jutro było już lepiej.Aaaahh, bo to ósemeczka.
No tak, one dają taką opuchliznę.![]()
W dodatku wielka taka z jebitnym korzeniem, dziś to ogólnie funkcjonuje na pol gwizdka...oby jutro było już lepiej.