reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Tego Wam życze.Może to jednodniowa niedyspozycja.Kuba raz tez sie przejadł i zwracał.jeszcze nie poszlam
mam nadzieje ze w nocy bedzie ok.....a jak nie to wtedy pojde do szpitala bo lekarza w sobote/ niedziele nie znajde , mam nadzieje ze jednak nie bedzie trzeba![]()

susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
w dzien tylko raz zwrocila odrobinke bulki jak miala czkawke, ale naprawde prawie nic...i teraz juz spi....moze to faktycznie przejedzenie albo kawalek skorki z inogron na zoladku stanal, tesciowa zas mowi ze ja ktos zauroczyl...(wczoraj wieczorem spotkalismy taka jedna niby mila ale kto ja wie;-))
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja tam w żadne uroki nie wierze.Raczej ta skórka od winogron.w dzien tylko raz zwrocila odrobinke bulki jak miala czkawke, ale naprawde prawie nic...i teraz juz spi....moze to faktycznie przejedzenie albo kawalek skorki z inogron na zoladku stanal, tesciowa zas mowi ze ja ktos zauroczyl...(wczoraj wieczorem spotkalismy taka jedna niby mila ale kto ja wie;-))

Ja tam w żadne uroki nie wierze.Raczej ta skórka od winogron.![]()
ja też stawiam na skórkę ;-)lub coś innego a nie urok ;-)
:-(a ja nie wiem co robić z oczami Emilki ma znowu czerwone wczoraj myślałam że może ze zmęczenie i niewyspania ale dziś ma znów takie
nie wiem czy iść do okulisty czy alergologa
dzwoniłam do okulisty i takich przypadków nie przyjmują i na izbe przyjęć do szpitala mam iść)
to nie wiem gdzie z oczami się idzie) w szpitalu mi powiedzieli ze tylko z wypadków i mam iść do okulisty
i takie błędne koło 
zastanawiam się nad alergologiem ale czy cos na oczy poradzi
... chore co się dzieje w tym kraju tylko kase na prywatne leczenie trzeba mieć
jutro spróbuję dzwonić bo dziś wszystko pozamykane
nie wiem czy iść do okulisty czy alergologa

dzwoniłam do okulisty i takich przypadków nie przyjmują i na izbe przyjęć do szpitala mam iść)
to nie wiem gdzie z oczami się idzie) w szpitalu mi powiedzieli ze tylko z wypadków i mam iść do okulisty
i takie błędne koło 
zastanawiam się nad alergologiem ale czy cos na oczy poradzi
... chore co się dzieje w tym kraju tylko kase na prywatne leczenie trzeba mieć

jutro spróbuję dzwonić bo dziś wszystko pozamykane

reklama