reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Susu ja bym poszła wymioty mogą ją męczyć a lekarz może jej ulżyć nie wiadomo co jej jest czasem to przez gardło czasem jakiś wirus różnie to bywa

reklama
jeszcze nie poszlam:zawstydzona/y::sorry2:
mam nadzieje ze w nocy bedzie ok.....a jak nie to wtedy pojde do szpitala bo lekarza w sobote/ niedziele nie znajde , mam nadzieje ze jednak nie bedzie trzeba:sorry2:

jeszcze nie poszlam:zawstydzona/y::sorry2:
mam nadzieje ze w nocy bedzie ok.....a jak nie to wtedy pojde do szpitala bo lekarza w sobote/ niedziele nie znajde , mam nadzieje ze jednak nie bedzie trzeba:sorry2:
Tego Wam życze.Może to jednodniowa niedyspozycja.Kuba raz tez sie przejadł i zwracał.:tak:

w dzien tylko raz zwrocila odrobinke bulki jak miala czkawke, ale naprawde prawie nic...i teraz juz spi....moze to faktycznie przejedzenie albo kawalek skorki z inogron na zoladku stanal, tesciowa zas mowi ze ja ktos zauroczyl...(wczoraj wieczorem spotkalismy taka jedna niby mila ale kto ja wie;-))

w dzien tylko raz zwrocila odrobinke bulki jak miala czkawke, ale naprawde prawie nic...i teraz juz spi....moze to faktycznie przejedzenie albo kawalek skorki z inogron na zoladku stanal, tesciowa zas mowi ze ja ktos zauroczyl...(wczoraj wieczorem spotkalismy taka jedna niby mila ale kto ja wie;-))
Ja tam w żadne uroki nie wierze.Raczej ta skórka od winogron.:tak:

:-(a ja nie wiem co robić z oczami Emilki ma znowu czerwone wczoraj myślałam że może ze zmęczenie i niewyspania ale dziś ma znów takie :baffled:

nie wiem czy iść do okulisty czy alergologa :confused:

dzwoniłam do okulisty i takich przypadków nie przyjmują i na izbe przyjęć do szpitala mam iść) :baffled: to nie wiem gdzie z oczami się idzie) w szpitalu mi powiedzieli ze tylko z wypadków i mam iść do okulisty :wściekła/y: i takie błędne koło :baffled:

zastanawiam się nad alergologiem ale czy cos na oczy poradzi :confused:

... chore co się dzieje w tym kraju tylko kase na prywatne leczenie trzeba mieć :angry:

jutro spróbuję dzwonić bo dziś wszystko pozamykane:baffled:

reklama
Gosiu,ja bym poszla do okulisty.Na szczescie znam dobrego,ktory bierze za wizyte 40 zł.Moze cos pyli teraz?Nie mam pojecia od czego bidulce te oczka czerwienieja:no:.

Do góry