reklama
Angiee
Fanka BB :)
AhhUcieka. Ja za nim krzyczę stop, a on się śmieje i biegnie dalej. A potem histeria jak podbiegnę i go złapię. Jak się zrobi niebezpiecznie to kupię szelki ze sznurkiem i będę go trzymać na szelkach.
Moj awanturniczy od początku...

Kaalaa
Zaangażowana w BB
Sorki, bo dlugo tu nie siedze na forum, wiec niewiele pamietam… a ktory to cykl stymulowany?Tak, ja normalnie mam późne owulacje, ale właśnie po to ta stymulacja, żeby ją trochę przyspieszyć i polepszyć. Bo skoro nie ma z nich ciąży, a są późne, to najprawdopodobniej te komórki są słabej jakości.
Teraz się zapisałam na środę na podgląd
Angiee
SpokoSorki, bo dlugo tu nie siedze na forum, wiec niewiele pamietam… a ktory to cykl stymulowany?

Kaalaa
Zaangażowana w BB
Bylam w pepco, tyle fajnych rzeczy jesiennych bylo, takie przezroczyste kubki do mnie wolaly, ale az tak duzo mi sie podobalo, ze ostatecznie nic nie wzielamW Pepco już pierwsze jesienne rzeczy. Jak zobaczyłam to nie wyszłam bez poniższych
Zobacz załącznik 1713904

Kaalaa
Zaangażowana w BB
Hmmm… pomijajac przerwe bylby 2 pod rzad, ale moze organizm sie przyzwyczaja, bo troche mu sie jednak kalendarz przesuwa.. moze wlasnie kilka wiecej jest potrzebnych, zeby przekalkulowal, ze teraz to wyglada inaczej..SpokoW marcu miałam pierwszy, później przerwa. Kolejny w czerwcu i teraz trzeci
Lwica1410
Moja 2,5roku też mnie ostatnio denerwuje tym, że zabawy minutę i już chce coś nowego. Jeszcze na podwórku bawić się z piłką albo turach po trasie to może dłużej. Czasem klockami zajmie się na dłużej. Za to hulajnoga bee, miała się uczyć na rowerku biegowym jeździć, raz siodła i tyle. Dziś jej zrobiłam wycieczkę, to padła w drodze powrotnej. Ale szybka regeneracja i teraz biega w koło samochodu. Nie przeszkadzam jej.
Hermeneg
Bylam w pepco, tyle fajnych rzeczy jesiennych bylo, takie przezroczyste kubki do mnie wolaly, ale az tak duzo mi sie podobalo, ze ostatecznie nic nie wzielam![]()
Ja nie zdążyłam spokojnie pobuszować bo z mężem to się tak nie da, ciągle pogania

Na szczęście córka miała ten przywilej i wyszła zadowolona bo z nową sztalugą, pędzelkami, farbkami i arkuszami do malowania

Angiee
Możliwe. Szkoda, że mi gin wcześniej nie powiedział, że lepiej zachować ciągłość. No cóż, właśnie m.in. dlatego już nie mam ochoty do niego chodzić, bo mi brakowało tego zaangażowania z jego strony.Hmmm… pomijajac przerwe bylby 2 pod rzad, ale moze organizm sie przyzwyczaja, bo troche mu sie jednak kalendarz przesuwa.. moze wlasnie kilka wiecej jest potrzebnych, zeby przekalkulowal, ze teraz to wyglada inaczej..
reklama
Lady Loka
O nieeee, a ja szukalam butli i kupiłam dzisiaj inną... kocham jesienne ozdoby.W Pepco już pierwsze jesienne rzeczy. Jak zobaczyłam to nie wyszłam bez poniższych
Zobacz załącznik 1713904
AhhMój ogólnie też ciężki przypadek, ale po prostu nie radzi sobie z emocjami i łatwo się przebodźcowuje, dużo krzyczy, wszystko robi szybko i to mnie na co dzień dobija. Bo poza tym bardzo kochany i empatyczny chłopczyk, na złość nam nie robi. No ale jest ciężko, jednak czasami sobie myślę, że chciałabym, żeby już był starszy, chociaż jak widać każdy wiek ma swoje trudności
No to tak jak u nas. Wszystko na szybko, byle jak, po łebkach. Ja wiem, że to nie na złość, ale cięzko go zająć.
To witaj w klubieMoja 2,5roku też mnie ostatnio denerwuje tym, że zabawy minutę i już chce coś nowego. Jeszcze na podwórku bawić się z piłką albo turach po trasie to może dłużej. Czasem klockami zajmie się na dłużej. Za to hulajnoga bee, miała się uczyć na rowerku biegowym jeździć, raz siodła i tyle. Dziś jej zrobiłam wycieczkę, to padła w drodze powrotnej. Ale szybka regeneracja i teraz biega w koło samochodu. Nie przeszkadzam jej.

U nas akurat rowerek, jeździk i hulajnoga są super. Tylko potem w trasie ma dość i wracamy wózkiem, a już liczyłam na to, że wozek wywalimy.