reklama
Mamanaluziexoxo
Fanka BB :)
Napisałam do administracji, bo dziewczyna, która założyła temat nie odpisuje. Patrząc na wszystkie komentarze przestała się udzielać jakiś czas temu. Może administrator będzie mógł zamknąć grupę na prywatną, jeżeli nie to można założyć nową grupę prywatną.
kavangah
No ja właśnie te same dostałam, ale dopiero 2 dzień wczoraj bralam, ale faktycznie jak od 5 rano miałam nudności to dzisiaj spokoj. Tylko ta cena za ten spokój no przerażającaDziewczyny które pisały o wymiotach- ja już biorę drogie opakowanie tabletek Bonjesta i jest o niebo lepiej. Czasami odstawiam na jeden dzień aby sprawdzić czy może już nie muszę brać ale wtedy wymiotuje dosłownie cały dzień wiec wracam do tabletek i bardzo je polecam![]()

kavangah
Świetne informacje, gratulacjeHej, ja również po wizycie. Fasolinda urosła, serce bije pani doktor założyła kartę ciąży, wypisała skierowania na badania i zaprosiła na następną wizytę 13 sierpnia. Jeśli termin porodu by się sprawdził to będzie moje 3 dziecko urodzone 22 dnia tylko każde innego miesiąca![]()

Fati1998
Właśnie słyszałam, ze jak wszystko zanika to koniec a mnie objawy nie odpuszczają także chociaż tak się wczoraj pocieszyłam przed wizytąJa totalnie nie wiem jak to jest, w żadnej ciąży nie krwawilłam nawet plamką krwi. Za to mam ten problem, że zanikały mi objawy i się okazywało, że to był koniec, więc w ciąży z córką byłam i teraz też jestem w panice do końca 1 trymestru
Dziewczyny na zastrzykach - jak tam wasze brzuchy? Ja mam od kilku dni ogromne problemy, żeby się wkłuć, samo przyłożenie igły boli jak najgorsza tortura, a wczoraj tak sobie walnęłam w naczynko, że krew się polała i siniaka mam na całą stronę...dzisiaj już wkłułam się bez bólu, a i tak fioletowy siniak na jakieś 5 cm![]()
Madlen91
Początkująca w BB
Cześć, byłam dziś na tym kontrolnym badaniu no i niestety pusty pęcherzyk. Zarodek nie rozwinął się… no trudno, widocznie tak miało być. Życzę Wam wszystkim przyszłym mamusiom marcowym, wszystkiego dobrego, niech fasolki rosną zdrowo i Wy mamusie, również się trzymajcie. Trzymam za Was i za Wasze maluszki kciuki. Powodzenia 

natuska2025
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, to i ja się zamelduje z kontrolnej wizyty w tym tygodniu
Fasolka przyspieszyła nieco i termin z USG wychodzi na 05.03, ostatnio było 08.03. Jest delikatna rozbieżność co do terminu z OM, ale niewielka i tak się ponoć często zdarza. Póki co jest wszystko w porządku, na razie mam się nie martwić rozjechanymi wynikami morfologii. Czuję się w miarę ok pomijajac mega ssanie w żołądku i mdłości jak nie zjem o czasie. Jak uważacie do którego tygodnia jest czas na zmianę lekarza? Obecnie 9+1

Załączniki
mikomiko
Ja zmieniałam kiedyś lekarza w połowie ciąży, chwilę po badaniu połówkowym. Nowy trochę kręcił nosem, ale przyjął mnie, dociągnęłam u niego do końca i od tamtej pory chodzę tylko do niego.Hej dziewczyny, to i ja się zamelduje z kontrolnej wizyty w tym tygodniuFasolka przyspieszyła nieco i termin z USG wychodzi na 05.03, ostatnio było 08.03. Jest delikatna rozbieżność co do terminu z OM, ale niewielka i tak się ponoć często zdarza. Póki co jest wszystko w porządku, na razie mam się nie martwić rozjechanymi wynikami morfologii. Czuję się w miarę ok pomijajac mega ssanie w żołądku i mdłości jak nie zjem o czasie. Jak uważacie do którego tygodnia jest czas na zmianę lekarza? Obecnie 9+1
natuska2025
Początkująca w BB
Ja zmieniałam kiedyś lekarza w połowie ciąży, chwilę po badaniu połówkowym. Nowy trochę kręcił nosem, ale przyjął mnie, dociągnęłam u niego do końca i od tamtej pory chodzę tylko do w
reklama
natuska2025
Początkująca w BB
Właśnie, właśnie chciałabym uniknąć takiej sytuacji z kreceniem nosem, dlatego wolę podpytać. W zasadzie w moim przypadku jest jeszcze chyba w miarę dobry czas. Generalnie jestem bardzo zadowolona z tego mojego ginekologa, ale chodzi o koszty wizyt. Pierwszy raz byłam w placówce gdzie przyjmuje i koszt 350 zł od razu powiedział że tam ciąż nie prowadzi tylko u siebie i nie spodziewałam się ze u niego koszt bedzie 600 zł z wizyte. Jednak jest to całkiem sporo. A póki co te wizyty sa co 2 tygodnie więc malo nie wychodzi. I tak się zastanawiam co robićJa zmieniałam kiedyś lekarza w połowie ciąży, chwilę po badaniu połówkowym. Nowy trochę kręcił nosem, ale przyjął mnie, dociągnęłam u niego do końca i od tamtej pory chodzę tylko do niego.