reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Cześć, byłam dziś na tym kontrolnym badaniu no i niestety pusty pęcherzyk. Zarodek nie rozwinął się… no trudno, widocznie tak miało być. Życzę Wam wszystkim przyszłym mamusiom marcowym, wszystkiego dobrego, niech fasolki rosną zdrowo i Wy mamusie, również się trzymajcie. Trzymam za Was i za Wasze maluszki kciuki. Powodzenia 🙂
Bardzo mi przykro 😔

reklama
Hej dziewczyny, to i ja się zamelduje z kontrolnej wizyty w tym tygodniu😊 Fasolka przyspieszyła nieco i termin z USG wychodzi na 05.03, ostatnio było 08.03. Jest delikatna rozbieżność co do terminu z OM, ale niewielka i tak się ponoć często zdarza. Póki co jest wszystko w porządku, na razie mam się nie martwić rozjechanymi wynikami morfologii. Czuję się w miarę ok pomijajac mega ssanie w żołądku i mdłości jak nie zjem o czasie. Jak uważacie do którego tygodnia jest czas na zmianę lekarza? Obecnie 9+1
ja w pierwszej ciąży zmieniłam w 4 miesiącu, bo się przeprowadzaliśmy. W drugiej w połowie jakoś, bo mnie pierwszy lekarz tak denerwował i zlewał, że zmieniłam i poszłam do poradni szpitalnej tam gdzie rodziłam. Żaden z lekarzy nie miał problemu, że tak późno przyszłam. Oczywiście pytali dlaczego zmiana, ale nie oceniali

Dziewczyny administracja mi odpisała w sprawie grupy zamkniętej to wygląda to tak, że musiałabym jej przesłać listę osób, które miałby należeć do tej grupy i wybrać z tych osób 2 administratorki. To co mam wysyłać?

Dziewczyny administracja mi odpisała w sprawie grupy zamkniętej to wygląda to tak, że musiałabym jej przesłać listę osób, które miałby należeć do tej grupy i wybrać z tych osób 2 administratorki. To co mam wysyłać?
Nie mamy listy na pierwszej stronie to może dajmy sobie kilka dni/tydzień na zebranie takiej listy? Ja mam termin z OM na 27.03 i jeszcze nie mam ani karty ciąży, za wcześnie na zobaczenie serduszka więc ten tydzień myślę byłby ok. Może od razu piszmy z terminami porodów żeby przypiąć taką listę na pierwszej stronie?

Nie mamy listy na pierwszej stronie to może dajmy sobie kilka dni/tydzień na zebranie takiej listy? Ja mam termin z OM na 27.03 i jeszcze nie mam ani karty ciąży, za wcześnie na zobaczenie serduszka więc ten tydzień myślę byłby ok. Może od razu piszmy z terminami porodów żeby przypiąć taką listę na pierwszej stronie?
Ja też nie mam ani karty ciąży ani serduszka. Także popieram.

Ja się poddałam i kupiłam jednak te tabletki na wymioty. W poprzedniej ciąży dałam radę bez, teraz nie ma szans. Łapało mnie w najgorszych momentach, ja wymiotowałam a mój roczniak stał nade mną 🤣🤣 nie duzo brakowało a trzymałby mi wlosy 😆😆
Nie bede sie męczyć, 4kg od początku lipca mniej na wadze przez te wymioty. Zobaczymy ile warte te tabletki :D
A ja tak czułam że znam Twój nick 😀 a my razem na lipcowkach siedzialyamy :)) sto lat dla maluszka bo pewnie niedawno świętowaliscie. My dzisiaj 😊

Krecil nosem bo co? Masz takie prawo przecież.. Bosh jak mnie lekarze czasem wkurzają.
Nie wiem, może dlatego, że znał lekarza, który mnie wcześniej prowadził. Powiedziałam, że straciłam zaufanie, chociaż wcale nie o to chodziło i chyba się zorientował, że to nieprawda :)

reklama
A ja tak czułam że znam Twój nick 😀 a my razem na lipcowkach siedzialyamy :)) sto lat dla maluszka bo pewnie niedawno świętowaliscie. My dzisiaj 😊
No faktycznie :D no to może teraz zdradzisz kto się krył w brzuszku ? :D bo jak dobrze pamiętam wtedy nie chciałaś wiedzieć:D a potem trochę zniknęłaś, zastanawiałyśmy sie nawet co u Ciebie :D wytrzymałaś do konca w niewiedzy?
U nas 18 lipca :D w takim układzie wszystkiego najlepszego dla roczniaka 🥰🥰🥰

Do góry