reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Chyba po prostu lubię ekscytacje z oczekiwania na wyniki, mnie to nawet zwykła morfologia jara 🫢

Zazdroszczę bo ja mam jak na poniższym memie 😂

1678463678_kkhg7l_600.jpg

reklama
Ja dzisiaj jak to mówi mój mąż dzień dziada - czyli szykowanie suplementów na cały tydzień - nigdy nie sądziłam, że najlepszy zakup na temu to będzie pojemnik na leki 😆😆😆
Śniło mi się dzisiaj, że zrobiłam betę z krwi i było 12, moją lekarka mi nie chciała uwierzyć 😅 obudziłam się z twardym postanowieniem, że kolejny test zrobię dopiero za 2 dni kiedy mam dostać miesiączkę, bo chyba źle już ze mną że myślę o tym nawet w nocy 😆
Przesyłam zdjęcie dnia dziada żebyście mogły się coś pośmiać 😅

Załączniki

• IMG_7677.jpg
    IMG_7677.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 63
Ja dzisiaj jak to mówi mój mąż dzień dziada - czyli szykowanie suplementów na cały tydzień - nigdy nie sądziłam, że najlepszy zakup na temu to będzie pojemnik na leki 😆😆😆
Śniło mi się dzisiaj, że zrobiłam betę z krwi i było 12, moją lekarka mi nie chciała uwierzyć 😅 obudziłam się z twardym postanowieniem, że kolejny test zrobię dopiero za 2 dni kiedy mam dostać miesiączkę, bo chyba źle już ze mną że myślę o tym nawet w nocy 😆
Na pocieszenie - ja już żadnych innych snów niż właśnie takie nawet nie miewam. 😆 I jestem bardzo podobnym „dziadem” 😁❤️

To jest już konkretny arsenał supli 😁🤭

Na pocieszenie - ja już żadnych innych snów niż właśnie takie nawet nie miewam. 😆 I jestem bardzo podobnym „dziadem” 😁❤️

Też mam taki pojemniczek ale nie z temu! Za to arsenał supli podobny.
Dołączam do Waszej drużyny 🥹

reklama
Do góry