Też mi ginka w luxie dala skierowanie na sanco ale nie umiem sprawdzić czy mam w pakiecie/ile kosztuje bo w apce nie ma tego na liście badań jak sprawdzam pakiet.Dzień dobry Mile Panie. Jak tam dzisiaj samopoczucie?
Znowu Was nadrabiam.. Mam dwójkę najmłodszych w domu i osiwieje jak nic do weekendu
Widzę że jest wątek około-staraniowy. Ja tak jak Wy uważam, że warto mówić o tym, żeby można było zrozumieć czy to też jakies rodzinne "obciążenia". Poza tym to też daje otuchy innym. Ja to w ogóle nie kryłam nigdy ciąży do tzw. bezpiecznego momentu. Życie jest życie. Raz jest dobrze a raz się nie uda :/ Akurat jeśli chodzi o ciążę to jest tak bardzo niezależne od nas co się wydarzy że aż strach pomyśleć. Możemy się suplementowac, starać, dbać a nieraz nic z tego nie wyniknie.
Moja wizyta za tydzień z hakiem. Dalej nie wiem gdzie prowadzić ciążę. Muszę zrobić badania z krwi na wizytę w przez dwie ostatnie ciąże to mam takie to ramię skłute że mi babka pod koniec ostatniej mówiła że mam zrostyjak narkoman
w ogóle Widzę że z luxmedu dostałam w pakiecie z darmoszke test sanco
jestem mega pozytywnie zaskoczona
Niepokoją mnie moje upławy, dostałam duphaston, badały mnie na przestrzeni tygodnia dwie lekarki i nie widziały powodów do zmartwień. Nie są to jakieś krwiste plamienia ale takie jakby żółtawe, jakby mleczny śluz zmieszać z malenka ilością krwi. Wiem że tam wszystko się formuje i rośnie, są bezzapachowe więc to nie infekcja. W pierwszej ciąży tak nie miałam i już ponad tydzień to trwa.