reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brak zarodka

Hej Może któraś z was miała podobną sytuację i pomoże
Już nie wiem co mam myśleć 😢
Podejrzewałam, że mogę być w ciazy więc zapisałam sie na wizytę do ginekologa odbyła sie 28 lipca na USG nic jeszcze nie było widać
Kolejna wizyta 4 sierpnia pęcherzyk ciążowy 0.88 mm w międzyczasie jednego dnia miałam upławy takie jakby koloru zabarwionego na brązowo było tego na prawdę malutko 2 Może 3 razy lekko zauważalne na papierze
18 sierpnia miałam kolejna wizytę pecherzyk urósł do 1.55 niestety zarodka Dalej Brak
Lekarz odrazu wypisał mi skierowanie na szpital niestety nie zdecydowałam sie pojechać
Dziś 25 sierpień kolejna wizyta pecherzyk ciążowy aktualnie ma 1.63 zarodka Dalej Brak
Lekarz kazał jechać odrazu i "To" wyrzucić
Jak myślicie czy jest jeszcze szansa ?
Mój pęcherzyk niby jest zbyt " okrągły" gdyby miał się pojawić zarodek robił by się bardziej owalny ...

Załączniki

• Screenshot_20250825_145021_Chrome.jpg
    Screenshot_20250825_145021_Chrome.jpg
    84,8 KB · Wyświetleń: 129
  • Screenshot_20250825_150321_Gallery.jpg
    Screenshot_20250825_150321_Gallery.jpg
    144,2 KB · Wyświetleń: 42
  • Screenshot_20250825_150325_Gallery.jpg
    Screenshot_20250825_150325_Gallery.jpg
    135,6 KB · Wyświetleń: 35
  • Screenshot_20250825_150329_Gallery.jpg
    Screenshot_20250825_150329_Gallery.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Podejrzewałam, że mogę być w ciazy więc zapisałam sie na wizytę do ginekologa odbyła sie 28 lipca na USG nic jeszcze nie było widać
Kolejna wizyta 4 sierpnia pęcherzyk ciążowy 0.88 mm w międzyczasie jednego dnia miałam upławy takie jakby koloru zabarwionego na brązowo było tego na prawdę malutko 2 Może 3 razy lekko zauważalne na papierze
14 sierpnia miałam kolejna wizytę pecherzyk urósł do 1.55 niestety zarodka Dalej Brak
Lekarz odrazu wypisał mi skierowanie na szpital niestety nie zdecydowałam sie pojechać
Dziś 25 sierpień kolejna wizyta pecherzyk ciążowy aktualnie ma 1.63 zarodka Dalej Brak
A badałaś po drodze przyrosty bety?

reklama
14 sierpnia miałam kolejna wizytę pecherzyk urósł do 1.55 niestety zarodka Dalej Brak
A dlaczego nie pojechałaś do szpitala?
Czy wszystkie wizyty miałaś u tego samego lekarza?
Czy był pecherzyk żółtkowy? Masz zdjęcie z USG?

reklama
A dlaczego nie pojechałaś do szpitala?
Czy wszystkie wizyty miałaś u tego samego lekarza?
Czy był pecherzyk żółtkowy? Masz zdjęcie z USG?
Bardzo często przy implantacji zarodka są takie upławy więc nie pojechałam
Miałam również wizytę u innego zrobił USG również powiedzial, ze nie ma zarodka jak zapytałam czy jest jeszcze szansa powiedzial, ze nie Skoro mój lekarz skierował mnie na szpital to znaczy ze mam jechac . Kasa wydana a z wizyty nic nawet zdjęcia nie dostalam ...

Do góry