reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Zapisałam i powodzenia ❤️ opowiesz coś o sobie? ☺️
Jestem już weteranka W testowaniu I się nie nakręcam na to czy będę w Ciąży mam już 6 dzieci a w tym bliźniaki (czyli byłam 5 razy w ciąży donoszonej ) w zeszłym roku. Poroniłam ( pusty pęcherzyk ) a 2 miesiące temu zrobiłam test wyszedł pozytywny a następnego dnia dostałam okres lekarz stwierdził wszystko jest dobrze i że testy się mylą Nie robiłam Bety bo stwierdziłam że niewiedza mnie mniej zaboli niż strata kolejnej Ciąży mimo że test wyszedł pozytywny w zasadzie od razu z porannego moczu. Ale niech lekarzowi będzie ( byłam u kontroli w brzuchu nic nie rosło. ani torbieli ani polipów ani ziarenka. Tym razem jest inaczej zabawa z mężem ( było za fajnie hehe!!!!) no i się zapomnieliśmy Będzie co będzie. ( mąż się modli by to nie były bliźniaki Kolejne a ja się śmieje ze mamy takie szczęście że wszystko możliwe ( ciąża bliźniacza. Ciąża pusta w środku. I oszukana Ciąża ) albo będzie z grubej rury opóźnione rozdania albo będę żyć jak dawniej i zamknę już męża w piwnicy.

reklama
Hej 😊 Ja już do Was dołączałam w czerwcu czy lipcu, nie pamiętam. 😅 Niestety mam sporo problemów rodzinnych i w związku z tym starania zostały przesunięte. Jednak w tym miesiącu chcielibyśmy spróbować. Jeszcze raz krótko się przedstawię. Mam już jedno dziecko. Wystarane, bo na pokładzie pcos, hipoglikemia reaktywna, hashimoto. Zobaczymy jak pójdzie tym razem. Proszę o wpisanie na testowanie 28.09. Niestety nie mam póki co wiele czasu na czytanie, ale będę starała się nadrabiać.

Do góry