Kwiat róży
Zaciekawiona BB
Cześć Mnie możecie zapisać na 8 .09 jeśli do tego czasu nic się nie wydarzy to będę testować i powodzenia dla innych trzymam kciuki za tych. Którzy bardzo pragną dzidziusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapisałam i powodzeniaCześć Mnie możecie zapisać na 8 .09 jeśli do tego czasu nic się nie wydarzy to będę testować i powodzenia dla innych trzymam kciuki za tych. Którzy bardzo pragną dzidziusia
Jestem już weteranka W testowaniu I się nie nakręcam na to czy będę w Ciąży mam już 6 dzieci a w tym bliźniaki (czyli byłam 5 razy w ciąży donoszonej ) w zeszłym roku. Poroniłam ( pusty pęcherzyk ) a 2 miesiące temu zrobiłam test wyszedł pozytywny a następnego dnia dostałam okres lekarz stwierdził wszystko jest dobrze i że testy się mylą Nie robiłam Bety bo stwierdziłam że niewiedza mnie mniej zaboli niż strata kolejnej Ciąży mimo że test wyszedł pozytywny w zasadzie od razu z porannego moczu. Ale niech lekarzowi będzie ( byłam u kontroli w brzuchu nic nie rosło. ani torbieli ani polipów ani ziarenka. Tym razem jest inaczej zabawa z mężem ( było za fajnie hehe!!!!) no i się zapomnieliśmy Będzie co będzie. ( mąż się modli by to nie były bliźniaki Kolejne a ja się śmieje ze mamy takie szczęście że wszystko możliwe ( ciąża bliźniacza. Ciąża pusta w środku. I oszukana Ciąża ) albo będzie z grubej rury opóźnione rozdania albo będę żyć jak dawniej i zamknę już męża w piwnicy.Zapisałam i powodzeniaopowiesz coś o sobie?
![]()
Hehe, mam to samo. Najgorsze czekanie, jutro będę mieć 8 dpo i oczywiście że mnie korci zrobić pierwszyWpisz mnie na 9. 09... chociaz nie wierzę, że wytrzymam aż do 9 i nie sikne wcześniej.
Dziś mi się śniło, że były testy sprawdzające czy doszło do ZAPLODNIENIA. To dopiero byłoby zamieszanie.Hehe, mam to samo. Najgorsze czekanie, jutro będę mieć 8 dpo i oczywiście że mnie korci zrobić pierwszy![]()
Przepraszam a czemu ? Coś się stało ?