Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I bierz energie od meza! Wie co mowi!![]()
No i super@poziomkowa00 to ja poproszę na tą ławeczkę. Dupę mam dużą ale może gdzieś półdupkiem się zmieszczę![]()
Ja po wycięciu pęcherzyka żółciowego tak samo zaparć nie miałam od 8 latMoj zespol jelita drazliwego pozdrawia Wasze zaparciaz 20 lat nie mialam
![]()
Moim zdaniem już jest po piku i był właśnie w 13 lub 14dc.Hej dziewczynypewnie to jak wróżenie z fusów ale może któraś z was ogarnia owulacyjne bardziej niż ja xd 13 i 14 dc byłam na wakacjach i domyślam się że wtedy mogła być owulacja (chociaż nie zauważyłam żadnego śluzu ani kłucia, więc pewności nie mam
) myślicie że jest sens dalej robić owulacyjne skoro nie zauważyłam piku? Zobacz załącznik 1718793
No i superprzecież ja też we wrześniu ponownie na ławeczce
![]()
Możliwe, nie znam na tyle swojego organizmu (o zgrozo) żeby to ocenić a na monitoringu nie byłam. W sobotę rano czułam jajnik prawy i z niego była owulacja. Testy mam 4, póki co czekam na rozwój sytuacjiWedlug mnie owulację miałaś 24/25.08
Zazdro.. ja w grudniu miałam usunięty i ciągle zaparcia od tego czasu. Stąd też dietkę chcę wdrożyć, raz żeby schudnąć, ale dwa u mnie jest dużo lepiej jak jem mniej glutenu.Ja po wycięciu pęcherzyka żółciowego tak samo zaparć nie miałam od 8 latco zjem to wydałam
![]()
to facelle i czekam ok 5 minut więc może to za wcześnieMoim zdaniem już jest po piku i był właśnie w 13 lub 14dc.
Btw. co to za testy ? Dość dziwnie się wybarwiają. Kiedy robisz zdjęcie ? Od razu jak się wybarwią czy czekasz te 10 minut ?
Nie wiem czy takie zazdroZazdro.. ja w grudniu miałam usunięty i ciągle zaparcia od tego czasu. Stąd też dietkę chcę wdrożyć, raz żeby schudnąć, ale dwa u mnie jest dużo lepiej jak jem mniej glutenu.