reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
To też zależy od tego na ile potrzebujesz być między innymi ludźmi, czy lubisz pracę 😁 ja ogólnie lubię pracować, jak coś się dzieje

A po macierzyńskim zmieniałam pracę, więc w ogóle była bardzo zaangażowana
Generalnie bardzo lubię pracować, ale jak już wiem co i jak. W aktualnej pracy jestem od maja, no i wiesz, jeszcze nie jestem into wszystkie tematy. A teraz ten urlop koleżanki i nagle tyle rzeczy wyszło, na które nie byłam gotowa, no ale jakoś daję radę ✊🏻.
Ja mam pracę głównie zdalną, więc pół biedy. Też jestem introwertykiem i codziennie z biura sobie już nie wyobrażam. 😵‍💫
Ja mam hybrydową, ale oczywiście im więcej z biura tym wg szefostwa lepiej. Hybryda generalnie dla mnie jest ok, bo to taki balans pomiędzy biurem a domem, czasem fajnie trochę przy kawie poplotkować 😅

reklama
Do góry