loumarie
Fanka BB :)
A przypomnisz na kiedy masz termin?
Lekarz każe mi zapatrywać się na 21.02

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A przypomnisz na kiedy masz termin?

Ja to a i pamiętników, ani zeszytów. Koleżanki zapisywały kiedy dziecko się zaczęło ruszać, Na brzuszek, pełzać, raczkować, pierwsze słowo... I wszystko. Ja nigdy nie miałam takiej potrzeby. Tak samo dziwi mnie ich zachwyt nad ciąża i karmieniem piersią. No niestety ciąża musi być, żeby było dziecko. A kp? Dla mnie super wygoda bo nie musiałam robić mm jak już się udało zacząć karmić i tyle.
Mówisz o asparginie? Miałam brać 3 razy dziennie po jednej tabletce, bardzo szybko mi się skurcze w łydkach wyciszyłyTylko on jest dość słaby i gdyby nie dawał efektu, to polecam slowmag. Brałam ten i ten, to mam porównanie, tylko że ja miałam spore braki.
I co mam tam pisać? Że mi się chce wymiotować, albo że mam zgagę lub jestem głodna bo jedyne co w siebie dałam radę wepchnąć to kisiel? xD@Hermeneg a co Ty tam za pamiętnik ciąży masz? Jakiś konkretny?
Bo mi w robocie jak mnie namawiali na L4, a ja mówiłam, że nie będę miała co robić na zwolnieniu to mówili żeby pamiętnik ciąży prowadzić.
Ale jakoś mnie to nie przekonuje, bo to dla kogo pamiętnik? Że dziecko potem ma to czytać?
Ale bujo notesy pamiętniki i inne zeszyty to taaaaak, kochamOsobiście bardzo lubię notować, swojego czasu miałam fazę na Bullet Journal i lubię takie notesiki, planery i wszystkie pierdoły z tym związane
Bardzo żałuję, że nie miałam takiego te 9 lat temu
Mam taki ale jest duży
Zobacz załącznik 1719097
Jak doczekam ciąży to nie wiem czy sobie nie kupię poniższego bo ma fajny zeszytowy format
Zobacz załącznik 1719098

I co mam tam pisać? Że mi się chce wymiotować, albo że mam zgagę lub jestem głodna bo jedyne co w siebie dałam radę wepchnąć to kisiel? xD

Ja byłam pewna, że ciąża mnie będzie zachwycać... ale jak już zaszłam to zmieniłam zdanie

Na święta@Lwica1410 a u Ciebie na kiedy termin?
Wybaczcie, że pytam ale z większością z Was nie znam się za dobrze a jak zapytam to zapamiętam chociaż Wasze TP