reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
@penguinlicious obczaj sobie Skechers Slip Ins, one są przystosowane do zakładania bez schylania. Zapiętki są takie sztywne i trochę dłuższe, przez co przy zakładaniu zastępują łyżkę do butów. Stacjonarnie widziałam je bodajże w Deichmannie.
Mój mąż też o tych pomyślał w pierwszej kolejności. Dzisiaj łaziłam po 3xC, to jutro zajrzę do Dajeszmana, może będę miała szczęście i uda się przymierzyć 😃

Ja dostałam alert. Na zewnątrz była takie ostre kolory, że byłam pewna że będzie gradobicie. Nawet kropla nie spadła. Cisza i spokój. Ja lubię burze. Od dziecka zawsze siedziałam w oknie i oglądałam.

Ja dostałam alert. Na zewnątrz była takie ostre kolory, że byłam pewna że będzie gradobicie. Nawet kropla nie spadła. Cisza i spokój. Ja lubię burze. Od dziecka zawsze siedziałam w oknie i oglądałam.
U nas w nocy była burza, ale to taka, że aż jasno było, tak się błyskało co chwilę. Grzmotów mało, ale błyski cały czas. I ściana wody.

Dobry :)
Jesli byla burza w nocy, to pieknie ja przespalam :D za to teraz leje, a ja musze isc do fotografa… chcialam tylko zaznaczyc, ze nie mam parasolki 😂

A ja nawet nie wiem czy była burza, bardzo mocno spałam. Wieczorem oglądałam jakiś film w telewizji, mąż mnie głaskał po głowie i odcięło mnie, obudziłam się o 12. 😆
Ogarnęłam się, poszłam spać do łóżka i spałam do rana. 😀

reklama
Do góry